Monopost Lotus F1 inspirat de filmul Mad Max: Drumul Furiei

Monopost Lotus F1 inspirat de filmul Mad Max: Drumul Furiei
  • Filmul Mad Max este in cinematografele din Romania
  • Poate fi vizionat si in format 4DX in Mega Mall
  • Actiunea are loc intr-un viitor apropiat
Distribuie pe Facebook

Monopostul, Lotus F1 Team Mad Max Hybrid – este o combinatie intre tehnologia din Formula 1 reimaginata intr-un viitor post-apocaliptic si a fost dezvolat special pentru lansarea filmului Mad Max: Drumul Furiei, produs de Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures si distribuit in Romania de Freeman Entertainement. Filmul va fi lansat in Romania pe data de 15 mai, în acelasi timp cu premiera mondiala.

Regizat de genialul George Miller, Mad Max: Drumul Furiei este o revenire in lumea post-apocaliptica pe care a creata in urma cu peste 30 de ani in legendara trilogie Mad Max.

Dotat cu accesorii speciale pentru a rezista in aceasta lume, monopostul Lotus F1 Team Mad Max Hybrid a fost prezentat în acest weekend la Salonul Auto de la Barcelona la Montjuïc Exhibition Centre, in aceeasi locatie in care s-a desfasurat Marele Premiu al Spaniei din perioada 1969-1975. – Alaturi de monopostul dezvoltat de echipa Lotus F1, a mai fost expus si modelul Mad Max Interceptor.

Mad Max Lotus F1

Romain Grosjean si Pastor Maldonado, cei doi piloti ai echipei Lotus F1, au fost prezenti la aceasta lansare. In plus, Warner Bros. Pictures a ales sa promoveaze filmul Mad Max: Drumul Furiei si pe monoposturile Lotus F1 care concureaza în Marele Premiu al Spaniei.

“Masinile puternice si foarte rapide reprezinta AND-ul filmului Mad Max, iar monopostul Lotus F1 Team Mad Max Hybrid este emblematic pentru acest spirit. Suntem incantati de colaborarea cu echipa Lotus F1 si de faptul ca putem promova acest film cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei, prima etapa europeana din Formula 1 in 2015”, a spus Con Gornell, vicepresedinte excecutiv marketing Europa, Warner Bros. Pictures:

Mad Max Lotus F1Mad Max Lotus F1

Distribuie pe Facebook
mai multe