Mustang-ul din Gone in 60 Seconds poate fi intr-un final al tau

Mustang-ul din Gone in 60 Seconds poate fi intr-un final al tau
  • Mustang-ul din remake-ul Gone in 60 Seconds va fi scos la licitatie la sfarsitul acestei saptamani
  • Exemplarul vandut de americanii de la Mecum Auctions este unul dintre cele trei aparute in film
  • Masina ofera un motor de 5.75 litri, cutie in patru rapoarte, tractiune spate si un design legendar
Distribuie pe Facebook

O stim deja cu totii, i-am urmarit cu mare atentie fiecare pas si miscare, dar nu ne-am inchipuit niciodata ca intr-o buna zi ar putea ajunge inclusiv in garajul nostru.

Nu stim daca ai reusit sa afli inca, insa avem vesti absolut exceptionale pentru fanii Shelby-ului GT500 Eleanor folosit in remake-ul filmului Gone in 60 Seconds.

Una dintre cele sapte masini realizate special de Cinema Vehicle Services pentru pelicula lansata in 2000 va fi scoasa la licitatie in perioada 12 - 13 decembrie, in cadrul unui eveniment special organizat in Austin, Texas.

Exemplarul vandut de americanii de la Mecum Auctions este unul dintre cele trei aparute in scenele in care au mai jucat si actorii principal Nicolas Cage, Giovanni Ribisi sau Angelina Jolie.

Shelby GT500 din Gone in 60 Seconds

Shelby GT500 din Gone in 60 Seconds

Opera celebrului Steve Stanford, design-ul Shelby-ului GT500 Eleanor nu mai are nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare, liniile si formele caroseriei luand practic mintile pasionatilor de automobile clasice (si nu numai).

Cuvinte de lauda avem si numai despre aspectul interior, absolut toate detaliile si elementele intalnite aici - de la volan si pana la casetofon, reusind sa tina pasul cu oferta de nerefuzat a exteriorului.

In ceea ce priveste meniul tehnic, motorul Ford Racing dotat cu o capacitate cilindrica de 5.75 litri si carburator Holley 700 se afla in centrul atentiei, insa nu putem ignora nici transmisia in patru trepte sau tractiunea spate.

Printre dotarile puse la dispozitia viitorului sau proprietar de acest Shelby GT500 Eleanor se mai numara, de asemenea, si urmatoarele: discuri de franare pentru ambele punti, evacuare laterala, jante pe 17 inch, aer conditionat si tapiterie din piele.

Informatiile cu privire la pretul de pornire sau suma pe care americanii de la Mecum Auctions doresc sa o obtina la finalul licitatiei din Austin, Texas, organizata in perioada 12 - 13 decembrie, lipsesc cu desavarsire pentru moment, dar suntem siguri ca exista cativa oameni dipusi sa plateasca oricat pentru o asemenea bijuterie.

Shelby GT500 din Gone in 60 Seconds

Shelby GT500 din Gone in 60 Seconds

Shelby GT500 din Gone in 60 Seconds

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Shelby GT500 din Gone in 60 Seconds
mai multe