Personajul lui Paul Walker se va retrage din Fast & Furious 7

Personajul lui Paul Walker se va retrage din Fast & Furious 7
  • Brian O'Connor va avea parte de o retragere in fimul Fast & Furious 7
  • Anuntul a fost facut chiar de producatorii de la studiourile Universal
  • Fast and Furious 7 va debuta in cinematografe cu opt luni intarziere
Distribuie pe Facebook

La o luna de la tragica disparitie a lui Paul Walker, producatorii fimului Fast & Furious 7 au luat o decizie cu privire la soarta personajului Brian O'Connor. Surse din apropierea studiourilor Universal au declarat pentru Hollywood Reporter ca personajul interpretat de Walker se va retrage.

Brian O'Conner, personajul interpretat pana nu demult de Paul Walker, va avea parte de o retragere. Zvonurile initiale sugerau ca indragitul personaj va fi "omorat", insa producatorii si restul oficialilor filmului nu au dorit sa mearga pe aceasta varianta.

Astfel, in saptamanile de dupa tragedie, regizorul James Wan, scenaristul Chris Morgan si directorul executiv al Universal, Jeffrey Kirschenbaum, au realizat un plan prin care scenariul sa fie adaptat, astfel incat Paul Walker sa aiba parte de o retragere frumoasa, iar franciza sa poata continua fara unul din indragitele personaje, scrie Hollywood Reporter.

Pana la decesul actorului, filmul a fost realizat aproape in intregime, iar producatorii au decis sa pastreze aceste cadre si sa le integreze cu restul filmarilor, asigurandu-i retragerea lui Brian O'Conner. Tot zvonuri sunt si cele legate de fratele mai mic al actorului, pe numele sau Cody Walker, care ar putea continua filmarile la pelicula in locul fratelui sau, in semn de omagiu.

Pe de alta parte, raportul medico-legal dat publicitatii de politia din Los Angeles arata ca impactul a fost atat de puternic, incat actorul a suferit multiple fracturi si alte traume severe. Mai mult, masina implicata in accident, un Porsche Carrera GT, condusa de prietenul sau, pilotul Roger Rodas, mergea cu 161 km/h. Raportul a concluzionat ca supercarul german s-a izbit initial de un stalp si apoi de cativa copaci, continuand sa se rostogoleasca de cateva ori pana sa ia foc.

Paul Walker si Roger Rodas au murit in urma exploziei masinii in care se aflau, in Santa Clarita, pe data de 30 noiembrie. Fast & Furious 7 va avea premiera pe 10 aprilie 2015, cu o intarziere de opt luni de zile.

Distribuie pe Facebook
mai multe