Se pregateste Fast and Furious 7. Vezi AICI cand ajunge in cinematografe!

Se pregateste Fast and Furious 7. Vezi AICI cand ajunge in cinematografe!
Desi cea de-a sasea parte a seriei nici macar nu a apucat sa debuteze in cinematografe, producatorii Fast and Furious s-au grabit sa anunte ca viitorul apropiat ne va mai aduce inca un episod al indragitei francize.
Distribuie pe Facebook

Anuntul a fost facut recent in cadrul conventiei CinemaCon, ce aduna laolalta, in Las Vegas, cele mai importante figuri ale industriei cinematografice. Din pacate, nu multe informatii oficiale au fost facute publice, cu exceptia faptului ca noul Fast and Furious 7 va ajunge in cinematografele de pe mapamond incepand cu data de 11 iulie 2014.

Cum detaliile cu privire la viitorul Fast and Furious se opresc pentru moment aici, profitam de aceasta ocazie pentru a reaminti ca cea de-a sasea parte a indragitei francize va ajunge in Romania la data de 24 mai, iar primul trailer oficial al filmului Fast and Furious poate fi vizionat chiar AICI.

De asemenea, tot cu aceasta ocazie precizam ca anul viitor va ajunge in cinematografe si ecranizarea jocului Need for Speed, in timp ce luna septembrie a anului curent aduce pe marile ecrane impresionanta poveste a pilotului de Formula 1 Niki Lauda. Primele trailere oficiale ale filmului Rush pot fi urmarite AICI si AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe