Trailerul oficial al filmului 'Ultimul Zburator' se lanseaza joia aceasta

Trailerul oficial al filmului 'Ultimul Zburator' se lanseaza joia aceasta
  • Trailerul oficial al filmului Ultimul Zburator se lanseaza joia aceasta
  • Productia fantastica ajunge in Romania incepand cu data de 14 februarie 2014
  • Fimul Ultimul Zburator este prima parte a trilogiei "Promissum"
Distribuie pe Facebook

Asociatia Culturala "Promissum" lanseaza joia aceasta trailerul oficial al filmului 'Ultimul zburator', film care va putea fi urmarit in cinematografele din Romania incepand cu data de 14 februarie 2014.

Filmul "Ultimul Zburator" spune o frumoasa poveste de dragoste ce transcede spatiul si timpul, prezentand o lume fascinanta, demult uitata de societatea cufundata in intunericul materialismului. In 2012, cand oamenii nu mai cred in povesti cu Zburatori, ultimul dintre acestia se refugiaza intr-un vechi conac, transformandu-se intr-un personaj misterios care plimba fetele noaptea cu motocicleta, oferindu-le clipe de placere trupeasca. Intr-o seara, din intamplare, Zanoni ajunge la concertul unei fete, Eliza, cea care-i va schimba radical perceptia asupra vietii si a existentei sale de Zburator.

Regizat Ovidiu Georgescu si produs de Asociatia Culturala "Promissum", filmul "Ultimul Zburator" ajunge in cinematografele din Romania incepand cu data de 14 februarie 2014 si este prima parte a trilogiei "Promissum", prima trilogie Fantasy realizata vreodata in Romania. "Ultimul Zburator" este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata si propune o distributie formata din Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi si George Ivascu.

Trailerul oficial al filmului "Ultimul Zburator" va fi lansat joia aceasta, 26 septembrie, in cadrul unui eveniment special, care care va debuta incepand cu orele 18:00 cu o coloana formata din aproximativ 70 de motociclete. Motociclistii vor pleca de la Piata Presei Libere, urmand apoi traseul Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu, si ajungand intr-un final la Terasa Berarilor Garden Club, din str. Splaiul Unirii, nr 225. Pe tot parcursul traseului va exista un live streaming - http://ultimulzburator.live2web.ro/.

Atmosfera magica va fi reintregita de proiectia noului videoclip al trupei Holograf, “Roua Diminetii”, ce conţine imagini din film, dar si de lansarea unui concurs surpriza, toate acestea sub coordonarea MC-ului Marius Balasoiu, unul dintre cei mai apreciaţi traineri din Romania. Evenimentul este sustinut de Premier Palace Group si motorizat de cluburile Chopper Academy, Slow Riders si Free Riders.

Poster eveniment 'Ultimul zburator'

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2013