Transformers 4: Autobotii si Decepticonii revin in cinematografe pe 27 iunie

Transformers 4: Autobotii si Decepticonii revin in cinematografe pe 27 iunie
  • Transformers 4 debuteaza in cinematografe pe data de 27 iunie
  • Filmul ii are pe Mark Wahlberg si Nicola Peltz actori principali
  • Actiunea se desfasoara la patru ani distanta de la ultima parte
Distribuie pe Facebook

Razboiul dintre Autoboti si Decepticoni s-a incheiat cu victoria celor dintai, iar omenirea incearca sa revina la normal dupa disparitia celor doua rase de pe fata Pamantului. Situatia se complica insa in urma unei descoperiri facute de un simplu mecanic auto si fiica sa, care arata ca lucrurile nu s-au schimbat foarte mult in ultima perioada de timp.

Transformers 4

Transformers 4

Urmand a-si face aparitia in cinematografele din Romania chiar la sfarsitul acestei luni, pe data de 27 iunie, cea de-a patra parte a seriei Transformers ii aduce in prim plan pe actorii Mark Wahlberg, Nicola Peltz si Stanley Tucci intr-o noua capodopera semnata Michael Bay si Steven Spielberg.

Actiunea se petrece la patru ani distanta de la invazia extraterestrilor din Chicago, careia Autobotii au reusit sa-i puna capat in episodul Dark of the Moon. Vor mai reusi insa Optimus Prime si compania - despre care se credea ca au plecat de pe Pamant, sa faca fata noilor provocari ale Decepticonilor si... Dinobotilor?

Filmul se anunta un adevarat festin nu doar din punctul de vedere al efectelor speciale, cea de-a patra parte a seriei Transformers promitand sa impresioneze si atunci cand vine vorba de automobilele angrenate in actiune, printre acestea facandu-si loc si un Bugatti Veyron, un Lamborghini Aventador LP700-4 si, nu in ultimul rand, un Pagani Huayra.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Transformers 4
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2014