Vin Diesel arunca bomba: Cand se lanseaza Fast & Furious 9 si 10

Vin Diesel arunca bomba: Cand se lanseaza Fast & Furious 9 si 10
  • Seria Fast & Furious va continua cu trei noi episoade
  • FAST 8 va ajunge in cinematografe pe 14 aprilie 2017
  • Ultimele doua episoade vor sosi in 2019, respectiv 2021
Distribuie pe Facebook

Vin Diesel a simtit nevoia sa reconfirme ca seria Fast & Furious va continua cu trei noi episoade. Actorul american a dezvaluit inclusiv data la care vor fi lansate partile 8, 9 si 10.

Moartea subita a regretatului Paul Walker a pus sub semnul intrebarii soarta francizei Fast & Furious, cei de la Universal luand la un moment dat in calcul chiar anularea celui de-al saptelea episod.

Dupa mai multe saptamani de informatii contradictorii, studiourile americane au anuntat ca filmarile vor continua, iar filmul Furious 7 va ajunge in cinematografele din lumea intreaga cu cateva luni intarziere.

Ce s-a intamplat mai departe nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Multumita succesului reusit de episodul cu numarul sapte, seria Fast & Furious se va alege cu trei noi parti.

Primul dintre acestea va fi lansat anul viitor, pe 14 aprilie. Actiunea filmului FAST 8 se va desfasura in New York, iar in rolurile principale ii vom avea din nou pe Vin Diesel, Dwayne Johnson si Jason Statham.

La carma celui de-al optulea episod al seriei Fast & Furious se va afla F. Gary Gray, regizorul care ne-a oferit si productiile The Italian Job, Law Abiding Citizen sau Straight Outta Compton.

Daca informatiile despre FAST 8 incep sa iasa la iveala, nu acelasi lucru se poate spune si atunci cand vine vorba despre urmatoarele si, totodata, ultimele doua filme.

Cine va supravietui si ce rol va avea de interpretat in episoadele 9, respectiv 10 sunt intrebari care raman pentru moment fara niciun raspuns concret. Avem, in schimb, data de lansare a acestora.

Pe 19 aprilie 2019 va sosi Fast and Furious 9, pe cand difuzoarea marelui final in cinematografele din intreaga lume a fost programata pentru data de 2 aprilie 2021. Sau cel putin asta sustine Vin Diesel intr-un post pe Instagram.

Lansare Fast & Furious 8, 9 si 10

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2016