10 parcari dezastruoase. Cum au putut oare?

10 parcari dezastruoase. Cum au putut oare?
Poate ca ai avut si tu momente in care te-ai rusinat putin de parcarile care ti-au iesit abia dupa 10 - 15 manevre. Si pentru ca inima ti se strange la aceste amintiri amare, ai nevoie de alinare prin puterea exemplului altora, care au reusit sa bifeze cele mai stupefiante, ridicole si dezastruoase parcari din istorie. La final, ego-ul tau o sa creasca garantat!
Distribuie pe Facebook

Nu toti oamenii se nasc soferi. Un adevar crud, pe care multi aleg sa il ignore pana in panzele albe (sau pana in zidul unei cladiri, bazinul unei piscine etc.). Ambitiosi din fire, conducatorii auto cu doua maini stangi ajung "vedete" cand devin protagonistii unor parcari dezastruoase, cum nu credeai ca este omeneste posibil.

1. Parcarea "sperie mecanicul"

Intr-o frumoasa zi de octombrie, un sofer a decis sa isi duca masina in service, ca doar uleiul nu se schimba singur. Toate bune si frumoase, pana la incadrarea gresita a masinii in spatiu si starnirea disperarii mecanicului, vizibil afectat de regretabila eroare. Nu, nu o sa mentionam ca soferul este femeie, n-ar fi frumos.

2. Parcarea "si in fata, si in spate"

Unii conducatori cu aptitudini zero cand vine vorba de parcarea masinii intre alte doua automobile nu se multumesc sa-si loveasca capota din fata, vor sa faca daune si in spate, dar si in lateral. Dovada sta filmarea de mai sus, in care neinspiratul sofer loveste fara mila masina pe langa care ar fi vrut sa se strecoare, apoi da cu spatele fix intr-un stalp. Drama momentului este traita si de un caine comunitar, care alearga disperat in toate directiile, pe masura ce conducatorul auto tulburat intra in toate obstacolele posibile.

3. Parcarea "nu te asteptai la asta"

Imagineaza-ti o masina care se pregateste sa intre in curte, printr-o poarta mai mult decat generoasa in dimensiuni. Soferul calca usor pe acceleratie, semn clar de prudenta. Intr-o fractiune de secunda, masina este propulsata spre una din porti, iar izbitura o face sa ajunga cu rotile-n sus. Uite aici rasturnare de situatie!

4. Parcarea "jos bariera"

Cand ai un Mercedes auriu metalizat, crezi ca ai lumea la picioare si nimic nu poate sa-ti stea in cale. Darami orice obstacol cu o precizie germana. La fel s-a intamplat si cu soferita din cazul de fata, care a incercat sa intre gratios intr-o parcare si a izbit fara mila biata bariera, smulgand-o din toti rarunchii. Dupa multe clipe de contemplat dezastrul, soferita s-a retras subtil de la locul faptei si si-a vazut de drum, ca doar viata merge inainte!

5. Parcarea "baie in piscina"

10 parcari dezastruoase

Nu stim cum s-a ajuns aici, dar lucrurile sunt limpezi ca apa izvorului: o masina a ajuns pe fundul... unei piscine pline. Pare ca a venit in zbor si s-a hotarat brusc sa faca scufundari. Pana si pompierii americani par foarte confuzi, investigand situatia cel putin bizara.

6. Parcarea "uite, incap!"

Simplu si cuprinzator: o masina rosie penetreaza partial zidul dupa o evidenta coliziune. In mod cert, a fost o combinatie de viteza si incadrare regretabila in spatiu. Sau cine stie?

10 parcari dezastruoase

7. Parcarea "atractie turistica"

10 parcari dezastruoase

Oamenii calatoresc din locuri indepartate ale lumii pentru a se holba cu stupoare la aceasta minune rara a naturii: o masina parcata intre un vaporas si faleza, in conditii dubioase, aproape extratereste am putea spune.

8. Parcarea "e loc destul"

10 parcari dezastruoase

Intr-un oras aglomerat, nu ai alta optiune decat sa fii inventiv. La asta s-a gandit si soferul din imagine, care si-a strecurat cu iscusinta masina intre altele doua, in ciuda spatiului in care ar fi incaput maximum o bicicleta. Si uite asa, a rezolvat si dilema "unde mi-am parcat masina, ca n-o mai gasesc?".

9. Parcarea "imi plac provocarile"

10 parcari dezastruoase

Cand ai un 4x4, din reflex cauti senzatiile tari pe care le traiesti in off-road. Iar cand din greseala rulezi pe o sosea uniforma, profiti de orice ocazie sa iti testezi rezistenta masinii. La fel s-a gandit si acest sofer, care si-a cocotat masina de teren pe un bolovan ornamental.

10. Parcarea "margine indefinita"

10 parcari dezastruoase

Masina atarna nepasatoare peste marginea unei parcari amenajate, semn ca soferul a ratat usor punctul in care ar fi trebuit sa se opreasca. Dar merge si-asa!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 10 parcari dezastruoase
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2014