Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul
  • Nu de putine ori se intampla sa intampla sa te lovesti de o masina parcata neregulamentar
  • Parcangiii tupeisti sunt pedepsiti ba cu vopsea spray, ba chiar si cu cheia
  • O alta metoda pentru a atrage atentia o reprezinta ravasele lasate pe parbrizul masinii
Distribuie pe Facebook

Nu de putine ori mi s-a-ntamplat sa gasesc alte masini parcate pe locul meu. Eu sunt cat se poate de calma si toleranta insa si nu mi-e lene sa merg cateva sute de metri in plus atunci cand se intampla asta (slava Domnului, nu stau in Drumul Taberei!).

Cunosc insa oameni care ridica stergatoarele daca li se intampla asta. Sau misca oglinzile retrovizoare. Astia sunt inofensivi. Am mai vazut si cazuri - dar din nou, slava cerului, nu cunosc personal pe nimeni de genul! - in care parcangiii tupeisti sunt pedepsiti ba cu oua sparte pe parbriz, ba cu vopsea spray, ba chiar si cu cheia.

Mai indignata decat atunci cand mi se "fura" locul sunt cand vad, in parcarile private ale magazinelor sau ale institutiilor etc, cate-o masina oprita pe doua locuri. Atunci, da, ma infurii. Sau cate-o masina lasata pe spatiile speciale de parcare, destinate persoanelor cu dizabilitati.

O iau razna in cazuri de-astea si, daca-l vad pe sofer cand se-ntoarce sa-si recupereze autoturismul, chiar indraznesc sa-i bat obrazul cu cateva cuvinte de ocara mai mult sau mai putin ortodoxe - pe cele neortodoxe le rostesc in gand, de fapt, ca-mi place sa-i fac sa se simta prost(i) si sa bage capu-n pamant de rusine ca strutii.

N-am cine stie ce prezenta de spirit in cazuri de-astea, recunosc, iar umorul, si-asa in cantitati limitate, imi dispare cu desavarsire cand ma dezamagesc semenii mei. Dar nu pot spune ca nu mi-ar placea sa fi semnat eu oricare dintre ravasele astea lasate parcangiilor nerusinati:

Geneticianul

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Presupun ca nu aveti nevoie de traducere, avem in fata un exemplu clar de "ucide-l inainte sa depuna oua". Varianta mai hardcore ar fi implicat-o si pe mama parcangiului, dar nu vreau sa spun mai mult de-atat. Subtil, in orice caz.

Altruistul colectiv

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

A jignit, a dat un sfat si s-a semnat in numele intregii umanitati. Pentru ca e altruist si ii pasa de binele tuturor. Ceea ce va doresc si dumneavoastra.

Omul gospodar si totusi jucaus

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Minunat, uite in sfarsit pe cineva care si-a facut temele in avans! Adevarul e c-as putea scoate la imprimanta si eu cateva biletele de-astea, ca nu se stie niciodata cand poti avea nevoie de ele. Pe de alta parte, imi place ca-si pastreaza simtul umorului si dragostea pentru personajele Disney.

Radiologul

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Din nou, am ras copios. Si incep sa cred ca nu-ti trebuie, totusi, cine stie ce talent pentru a desena ceva asemanator. Dac-ar fi sa fac voluntariat pe undeva, as prefera sa pandesc soferii care parcheaza aiurea si sa le las de-astea decat sa ofer "imbratisari gratuite" pe strada. Lumea ar fi un loc mai bun.

Nasul

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Asta e pe "stil mafiot, la fel ca-n '98". Suna a amenintare de camatar, da' arata la fel de elegant ca o familie de mafioti din Sicilia anilor '70. E pe undeva mai mult "The Godfather" decat "Scarface", zic eu. Voua cum vi se pare?

Specialistul in sex

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Nu stiu de ce, masinile tot sunt asociate cu sexul. Adica toate legendele si miturile urbane care asociaza modelele mari cu posesorii slab dotati... In fine, cert este ca, indiferent dac-o ai mare sau mica, trebuie sa stii s-o parchezi.

Glumetul de serviciu

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Tipul asta sigur face stand up comedy la nivel de amator pe undeva. Si, desi s-ar putea sa nu fie la fel de stralucit precum George Carlin sau Eddie Griffin, se gasesc si oameni care sa rada la glumele lui. Sau macar sa se simta jigniti de ele.

Asistentul social

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Am spus-o prea devreme pe-aia cu "ucide-l inainte sa-si depuna ouale". Pe de alta parte, nu stiu daca e cea mai eficienta cale sa-l invete minte. I-a lasat un cadou. Practic. Pe care ar putea sa-l foloseasca cu drag si spor, fara sa se simta vinovat c-a parcat aiurea. Cine stie, daca e vreun fustangiu, s-ar putea chiar sa mai parcheze aiurea pentru astfel de cadouri.

Omul bun si pomul copt

Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul

Imagineaza-ti, cum zicea John Lennon, o lume in care toata lumea iubeste pe toata lumea, pe scurt. O lume in care vecinul nu doreste moartea caprei tale, chiar daca e suparat ca a pierdut-o pe-a lui. O lume in care ti se atrage atentia cand gresesti, dar care nu iti anuleaza intreaga existenta pentru o parcare gresita.

Voi cum faceti dreptate cand aveti de-a face cu parcagii nepriceputi / nepasatori? Aveti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Cum iti asterni masina, asa-ti gasesti biletul
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2015