Cum sa scazi consumul la jumate: Fuel Shark, aparatul in forma de dildo care consuma rahat

Cum sa scazi consumul la jumate: Fuel Shark, aparatul in forma de dildo care consuma rahat
  • Fuel Shark, salvatorul casniciilor
  • Dispozitivul economiseste 99% la motorina
  • Este cea mai buna investitie din lume! Trebuie sa cumperi 20!
Distribuie pe Facebook

Ai visat toata viata sa conduci masina si sa nu consume nimic? Ai visat mereu sa nu platesti niciun leu pe carburant? Din pacate, asa ceva nu exista. Dar cu ajutorul unui dispozitiv mic, la pret de shaorma cu de toate, poti sa economisesti 50% din consum si sa ramai cu banii in buzunar!

Va povesteam mai demult cum sa economisesti carburant in doar cateva minute cu ajutorul unor inventii revolutionare. Si ne-a ramas in minte un aparat interesant numit Fuel Shark, pe care il introduci in priza masinii si, brusc, consumul scade cu 50 de procente. Adica daca pana atunci aveai un consum de 10%, din clipa in care mufezi Rechinul Combustibilului, vei avea un consum de 5%. Sau, daca esti norocos, chiar nu va mai trebui sa bagi benzina in viata ta...

Fuel Shark

Fuel Shark este o inventie revolutionara care este pe cale sa falimenteze marile companii petroliere. Deoarece in interior se ascunde un led, un capacitor si o rezistenta. Tehnologia NASA folosita in dezvoltarea acestui aparat de forma unui dildo pentru posterior face ca intregul sistem electric al automobilului sa functioneze mult mai bine decat a fost el prevazut din fabrica, injectoarele sa se ingusteze si sa dea mai putin carburant, fie benzina, fie motorina, bujiile sa devina mai harnice si sa arda orice vapor iar caii putere sa se inmulteasca mai ceva ca Cristi Borcea.

Fuel Shark

Cine achita intre 30 si 100 de lei pe un asemenea aparat inedit va face afacerea vietii si devine cel mai inteligent sofer. Din clipa in care ledul albastru se aprinde, aparatul functioneaza si, practic, iti cad bani din cer! Adica in loc sa mai faci plinul saptamanal cu 350 de lei, ca acum, vei face plinul doar de ziua ta si atunci va costa numai 14 lei!!! In plus, daca cumva se va simti singurica, atunci cand tu esti plecat in delegatie, ca sa te asiguri ca nu te insala cu cel mai bun prieten, i-l poti lasa prieteni tale pentru a-l folosi in scopuri intime.

Adica salveaza si carburant, salveaza si casnicii!

Si singurul consumator al lui Fuel Shark este... rahatul. Rahatul mancat de cei care vand o asemenea mizerie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2016