Gustul copilariei de alta data s-a intors: GUMA TURBO cu surprize!

Gustul copilariei de alta data s-a intors: GUMA TURBO cu surprize!
Pentru multi, pasiunea pentru masini a inceput imediat dupa Revolutie, cand pe piata romaneasca au inceput sa apara gumele turcesti marca Turbo. Erau gume cu surprize care ne aratau masini de vis, surprize pe care ulterior le colectionam si le schimbam cu prietenii. Azi, la doua decenii dupa ce ne bucuram de gustul parfumat al gumei Turbo, aceasta este din nou disponibila.
Distribuie pe Facebook

In trecut, gumele Turbo se vindeau peste tot, prin magazine, pe la colturi de bloc sau la intrarea in scoli, iar copiii erau innebuniti dupa ele. Inclusiv noi! Mereu asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce surpriza se ascunde inauntru, daca o avem deja sau daca ne completeaza un gol din colectie. Si fara indoiala, guma Turbo a fost un element primordial al copilariei noastre care ne-a marcat multora trecutul: ieseam afara si ne jucam "Tzaca" sau "Patratica", ne fabricam portofele din coperte de caiete, tineam surprizele in clasoare sau teancuri legate cu elastic, aveam mereu la noi cate o borseta plina cu surprize pentru eventuale schimburi si mergeam suparati acasa atunci cand cineva arunca mai bine cu portofelul la "Patratica" si ne lua masinile preferate...

Taca (Tzaca): "Regulile jocului erau de multe ori mutilate de catre jucatori, totusi ce nu se schimba era ca se arunca mereu cu un portofel confectionat domestic (ale mele erau din coperte de manuale si caiete) catre un careu desenat pe asfalt. In functie de pozitia pe careu se construia un punctaj, care in final se inchidea prin tranzactii in surprize"

E clar si limpede ca tot ce tine de guma Turbo a insemnat mult pentru copilaria noastra, a baietilor. Pe o vreme cand nu existau tablete si telefoane inteligente, iar parintii preferau sa ne lase afara si sa ne jucam in spatele blocului decat sa ne jucam la calculator, ne-am petrecut multe zile si nopti in compania surprizelor Turbo care au dat nastere la o sumedenie de jocuri si colectii.

Surprize Turbo

Guma Turbo a revenit pe piata!

Daca pana acum, parfumul specific gumei Turbo o mai putea intalni in odorizantele de masina, iata ca de acum originalul a revenit sub forma gumei de mestecat. Guma Turbo era pe vremuri produsa de turcii de la KENT, care insa nu mai fac si noua generatie de gume Turbo. Gustul copilariei a ramas acelasi, puternic si dulce in primele minute, dupa care se estompeaza rapid. Insa conceptul este la fel: aceeasi guma cu striatii impachetata intr-o surpriza cu masini.

Surprizele sunt cu automobile contemporane, masini moderne si concepte noi. Iar partea cea mai buna este ca sunt numerotate si pot fi colectionate la fel ca pe vremuri! Noi, pana acum, am dat de un Bugatti Veyron, cateva Audi, un BMW, un Volkswagen Beetle, un Subaru BRZ si un Chrysler Concept. Dar mai avem gume Turbo de mestecat si ne punem pe colectionat! Insa dincolo de toate aceste lucruri, cel mai important este gustul care ne trimite inapoi in timp, pe vremea cand eram copii si ne jucam in spatele blocului pana la lasarea serii, fara sa ne intereseze de nimeni si de nimic... Despre asta e vorba cu Guma Turbo.

Surprize Turbo

Detalii oferta Guma Turbo

Acum, guma Turbo 2014 are un pret special pentru tine: 40 lei cutia de 100 de bucati, 70 de lei doua cutii sau 100 de lei 3 cutii - OFERTA VALABILA NUMAI CU CODUL OFERTEI 4TUNING!

Gumele Turbo vin la cutie sigilata a cate 100 de bucati cu termen de valabilitate 2016.

Furnizor: www.guma-turbo.ro

Contact: 0732354720

LIVRARE PERSONALA GRATUITA IN BUCURESTI! In provincie, livrare prin Posta Romana sau curier rapid.

Surprize Turbo

Surprize Turbo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2014