La Remat, nu se primesc automobile BMW pentru Programul Rabla

La Remat, nu se primesc automobile BMW pentru Programul Rabla
  • In Programul Remat 2014 pot fi aduse si masini mai vechi de 8 ani
  • Sunt disponibile 17.000 de vouchere Rabla
  • Masinile casate sunt transformate in fier vechi si reciclate
Distribuie pe Facebook

Programul Rabla debuteaza luna aceasta si listele dealerilor participanti au fost deja definitivate. La principalele centre de casare ce apartin de Remat s-au format deja cozi, in incercarea de a obtine unul din cele 17.000 de tichete. La Remat Berceni insa, un cetatean din Bucuresti a creat un scandal monstru.

Costelus Naftanaila din cartierul Rahova, Bucuresti, s-a pus la coada la Remat Berceni de ieri seara. A venit cu BMW-ul sau model E46 fabricat in 1999. Cand a venit randul lui ca sa intre cu masina pentru a o casa, angajatii Remat i-au spus ca nu primesc masini BMW. Se pare ca in trecut au mai fost aduse cateva masini vechi bavareze, dar care au adus o serie de probleme institutiei.

"Incepand cu 2014, refuzam sa acceptam orice automobil BMW care este adus la casare. Din doua motive. Primul este ca BMW-urile vechi nu prea au fier sau aluminiu, au mult plastic. Si voucherul de 6500 de lei nu se justifica pentru astfel de masini, pretul plasticului fiind unul foarte mic. Iar al doilea motiv este ca angajatii Remat nu isi mai fac treaba din cauza acestor masini pacatoase. Am prins 3 baieti care faceau drifturi cu un BMW E36 adus la casat, in loc sa-si faca treaba, iar la poarta institutiei se formase o coada de 63 de Dacii care asteptau" spune Dragos Tomescu, manager Remat Berceni.

Insa legea nu specifica nicio marca ce trebuie sau nu sa fie acceptata. Dar la fel de bine, fiecare sucursala Remat isi face propriul regulament. Motiv pentru care domnul Naftanaila a decis sa-si duca BMW-ul la un centru Remat din Pitesti: "Daca cei de la Bucuresti nu-mi primesc masina la fier vechi, o voi duce la Pitesti. Am auzit ca acolo este un centru de casare care primeste pana si Trabanturi din carton. De ce nu mi-ar primi si masina asta pe care o am de atatia ani si merge foarte bine? Daca nici aia nu o vor, o sa-i vand volanul de piele, farurile cu xenon si jantele M, iar restul o sa-l duc la tara si bag gainile iarna in el".

Din nefericire, autoritatile nu au dat nicio declaratie oficiala cu privire la acest subiect. Insa acest caz nu este singular. In tara au fost anuntate pana acum in jur de 15 cazuri de proprietari de BMW care au fost trimisi acasa de la poarta Remat. Ba chiar doi posesori de BMW model E60 fabricate in 2006 nu au fost primiti la casare, pe motiv ca masinile lor au si mai mult plastic decat generatiile vechi. Acestora le-a fost sugerat ca pot depune masiniile la groapa de gunoi cea mai apropiata, dar ca trebuie sa plateasca per kilogram acelasi pret ca pentru deseul menajer. Un cetatean din Timisoara chiar a platit suma de 486 de lei + TVA ca BMW-ul lui sa fie dus cu buldozerul in varful muntelui de gunoi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2014