Metoda ingenioasa prin care un ROMAN a transportat un BMW X6 FURAT

Metoda ingenioasa prin care un ROMAN a transportat un BMW X6 FURAT
  • Vamesii unguri au descoperit un BMW dezasamblat intr-o duba condusa de un roman
  • Automobilul german, un X6 de culoare alba, german fusese dat disparut in Italia
  • Masina a fost confiscata, iar concetateanul este cercetat de autoritati
Distribuie pe Facebook

Un roman a fost prins la mijlocul saptamanii trecute cu un BMW X6 furat si inghesuit intr-o duba. Descoperirea apartine vamesilor unguri, care au ramas surprinsi de ingeniozitatea concetateanului nostru.

In ciuda faptului ca au primit numeroase sisteme de siguranta de-a lungul ultimei perioade de timp, masinile premium continua sa cada prada hotilor experimentati. In plus, odata dezmembrate, autoturismele furate cu greu mai sunt recuperate. Exista insa, din fericire, si cateva exceptii de la regula, cea mai noua situatie de acest gen fiind inregistrata la mijlocul saptamanii trecute, chiar in vama Nadlac.

Metoda ingenioasa prin care un roman a transportat un BMW X6 furat

Pe scurt, situatia sta in felul urmator: miercurea trecuta, pe data de 7 mai, la orele 12:30, autoritatile din Ungaria au oprit pentru control un Volkswagen LT de generatie mai veche, care se indrepta dinspre Italia catre Romania. Odata deschise portierele dubei germane, vamesii au ramas stupefiati: soferul roman ascunsese aici, asa cum precizam si putin mai sus, un BMW X6 dezasamblat.

In ciuda faptului ca al nostru concetatean a incercat sa-i convinga pe unguri ca totul este in regula si ca piesele au fost cumparate "pe bune", autoritatile nu s-au lasat impresionate si au continuat cercetarile, descoperind numaidecat ca automobilul bavarez fusese, de fapt, dat disparut in "Cizma". Drept urmare, acesta a fost confiscat, iar polistii incearca acum sa stabileasca vinovatia romanului.

Asadar, acestea fiind spuse, ramane o singura intrebare in urma acestui caz: Ce anume este mai ingrijorator, nivelul de ingeniozitate atins de unii hoti sau lejeritatea cu care concetateanul nostru a traversat granitele Europei?

Metoda ingenioasa prin care un roman a transportat un BMW X6 furat

Metoda ingenioasa prin care un roman a transportat un BMW X6 furat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2014