Momentul acela cand Veyron-ul pe care l-ai zarit se dovedeste a fi, de fapt, doar o simpla replica

Momentul acela cand Veyron-ul pe care l-ai zarit se dovedeste a fi, de fapt, doar o simpla replica
  • Cea mai noua replica de Bugatti Veyron vine din Rusia
  • Exemplarul cu pricina interpreteaza editia Super Sport WRE
  • La baza se afla un banal Mercury Cougar
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de Ferrari-ul F40 parcat in Piata Romana? Ei bine, nu esti singurul care a fost pacalit de acea replica a supercarului italian...

Astfel de situatii sunt intalnite peste tot in lume, mai multi rusi pasionati de automobile crezand ca a dat norocul peste ei atunci cand au zarit ceea ce parea a fi unul dintre cele doar cinci exemplare Bugatti Veyron Super Sport World Record Edition construite vreodata.

Cand au ajuns insa la fata locului, acestia au descoperit ca au de-a face, de fapt si de drept, cu o simpla replica a masinii care reusea sa depaseasca 434 kilometri pe ora in urma cu aproximativ sase ani, in cadrul unui test la care au luat parte inclusiv reprezentatii Guinness Book of Records.

Asadar, nici vorba de 16 cilindri, patru turbine sau 1.200 de cai putere; nici vorba de fibra de carbon expusa, elemente aerodinamice active sau tractiune integrala complexa, ci doar un Mercury Cougar care a fost supus unui tratament injositor de catre proprietarul sau.

Ne-am fi dorit ca aceste fotografii sa surprinda si interiorul acestei replici care circula pe strazile Rusiei, insa poate data viitoare vom avea mai mult noroc. Pana atunci, reamintim ca succesorul extremului Bugatti Veyron va debuta oficial in urmatoarele saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Replica Bugatti Veyron WRE in Rusia

Replica Bugatti Veyron WRE in Rusia

Distribuie pe Facebook
mai multe