Oricum e masina de firma: Cum sa pui pe butuci un Duster mergand pe sina de tramvai

Oricum e masina de firma: Cum sa pui pe butuci un Duster mergand pe sina de tramvai
  • Intamplarea a avut loc in Bucuresti
  • Dusterul se cam chinuie sa treaca de sine
  • Angajatul se vede ca isi bate joc de masina
Distribuie pe Facebook

O masina a unei firme de paza, avandu-l la volan pe un angajat cu durere la patina de bunurile companiei, s-a gandit ca e bine sa-si bata joc de masina din dotare si sa o testeze pe un traseu de off-road urban.

Cea mai mare greseala si prostie este sa crezi ca Dacia Duster este o masina invincibila, cu care poti face off-road extrem. De fapt, traversarea unor sine de tramvai neamenajate ar putea pune pe butuci orice masina, chiar si pe cele mai serioase de off-road, deoarece vorbim de obstacole verticale inalte care pot distruge un diferential intr-o clipa.

Un sofer nu foarte inteligent a gresit drumul sau s-a gandit ca Dusterul este tanc si s-a trezit cu masina mergand pe o sina de tramvai neasfaltata, pe unde trebuie sa circule doar tramvaiele. Sau, in cel mai bun caz, un tractor. Un alt sofer l-a filmat, a ras de el si a postat acest clip pe VIMEO.

Speram ca firma la care este angajat desteptul sa-l traga putin la raspundere pe individ si sa-i explice ca, desi nu este masina lui personala, trebuie sa aiba grija de ea. Nu sa o distruga in halul asta, dovedind ca este un roman clasic ce merge pe principiul: "Imi bat joc de ea, ca nu e a mea!"

Cu dusterul pe linia de tramvai from corsicanu1987 on Vimeo.

Distribuie pe Facebook
mai multe