Rovana Plumb loveste din nou: BMW-ul M6 parcat pe interzis, cu rotile blocate

Rovana Plumb loveste din nou: BMW-ul M6 parcat pe interzis, cu rotile blocate
  • Rovana Plumb detine un BMW M6 si un Audi Q7
  • Ea a introdus Timbrul de Mediu in 2013
  • D-na Plumb a promis sa inscrie Audi-ul in Romania, dar a uitat
Distribuie pe Facebook

Saptamana trecuta facea inconjurul internetului o poza celebra cu un Audi Q7 inmatriculat in Bulgaria, care ii apartine fostului ministru al mediului, Rovana Plumb. Nimic iesit din comun pana aici, daca aceasta situatie nu ar fi fost dovada suprema de ipocrizie politica marca PSD: Rovana Plumb este cea care a introdus Timbrul de Mediu, adica ultima forma a taxei auto.

Saptamana trecuta va aratam o poza care spune tot: un politician plin de bani, care detine doua automobile de lux, unul inscris pe Bulgaria. E vorba de un BMW M6 Coupe care chiar are si numarul RPB, de la numele posesorului de drept, Rovana Plumb, si un Audi Q7 4.2 benzina la volanul caruia a fost suprinsa doamna ministru de nenumarate ori. Chiar ea spunea anul trecut ca masina o va inmatricula in Romania, asa cum este normal, ea fiind prima care trebuie sa respecte legea. Dar, nimic nu ne mai mira... Iar faptul ca, de fapt, Rovana a fentat Timbrul de Mediu pe care si-a pus chiar ea semnatura, inscriind masina in Bulgaria ca sa nu plateasca impozit si taxa de inmatriculare, a fost doar o supriza neplacuta, dar la care ne asteptam.

Acum, ca sa ne demonstreze ca nesimtirea politicienilor de la putere nu cunoaste limite, Rovana loveste din nou. Dupa ce s-a vehiculat ca masina din curtea vilei sale inscrisa in Bulgaria ii apartine, ea s-a aparat spunand ca masina i-a vandut-o fiului sau. Nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre BMW-ul M6 cu numarul de inmatriculare B 111 RPB, o masina care costa peste 100.000 de Euro, care o are in acte pe d-na Plumb la proprietar si detinator de drept.

Rovana Plumb M6

Am primit din partea unui cititor 4Tuning niste poze realizate in parcarea unui Mall in acest sfarsit de saptamana. Ii multumim pe aceasta cale si apreciem faptul ca cetatenii sunt interesanti de ceea ce se intampla din banii lor. Rovana Plumb, un ministru platit din banii publici, isi permite un BMW M6. Nimic de judecat pana acum. Problema este alta: in aceste poze, d-na Plumb, ne demonstreaza inca o data, ca nesimtirea, ipocrizia si smecheria guvernantilor este dincolo de orice inchipuire. D-na Plumb, stiind ca are functie sus-pusa, ca este cine este, ca nimeni nu se poate atinge de ea, ca este mai presus de lege, de reguli si de orice muritor de rand, s-a gandit ca are dreptul divin de a-si parca automobilul pe contrasens, pe interzis, exact pe o banda de intrare in parcare.

Asadar, nu ne ramane decat sa ne miram, sa scuipam si sa mergem mai departe. D-na Plumb este doar un alt membru PSD din guvern care stie sa faca un singur lucru perfect: sa-si bata joc de omul de rand, avand convingerea ca este dreptul politicienilor de a fi mai presus de lege, mai presus de bunul simt si mai presus de omenie. Rusine sa le fie!

Rovana Plumb M6

Distribuie pe Facebook
mai multe