Crezi ca stii totul despre anvelopele de iarna?

Crezi ca stii totul despre anvelopele de iarna?
  • 92% dintre accidentele din timpul iernii au loc pe asfalt curat
  • Pneurile de iarna franeaza cu 30 de metri mai rapid decat cele de vara
  • Michelin Total Performance, cel mai bun raport de performanta al anvelopelor
Distribuie pe Facebook

Iarna si-a intrat aproape de tot in drepturi si toate automobilele ar trebui deja sa fie incaltate cu pneuri dedicate sezonului rece. Specialistii in anvelope, cei de la Michelin, ne ajuta sa identificam anvelopa ideala pentru sezonul friguros care ne asteapta in lunile urmatoare.

Esti suficient de informat pentru a face fata provocarilor sezonului rece? In caz ca aveai impresia ca le stii pe toate, nu strica sa te informezi si mai mult. Mai ales cand sfaturile vin de la specialistii in domeniu, Michelin.

Stiati ca o masina echipata cu anvelope de iarna franeaza cu 30 de metri mai rapid decat una echipata cu anvelope de vara, pe un drum acoperit cu zapada, iar 92% dintre accidentele petrecute in timpul iernii au loc pe drumuri “la negru”?

Michelin WinterPe timp de iarna, 92% dintre accidente au loc pe drumuri “la negru”, nu pe sosele acoperite de gheata, polei sau zapada!Michelin WinterPneurile de iarna trebuie sa se comporte bine si pe asfalt uscat, dar si pe asfalt umed sau chiar acoperit de zapada!

Michelin ne ajuta sa ne informam cu privire la pericolele sezonului rece si ne sfatuieste sa ne echipam corespunzator autoturismul.

Pentru alegerea unei anvelope de iarna trebuie sa tineti cont de conditiile de uz specific si de provocarile carora aceasta trebuie sa le faca fata. O anvelopa de iarna trebuie sa se comporte bine pe asfalt uscat, umed si acoperit cu zapada.

Specialisti in siguranta, Michelin ne ajuta sa identificam anvelopa ideala pentru sezonul rece printr-un QUIZZ de iarna interactiv:



In ultimul material video Michelin de iarna ne sunt aratate parerile celor care au incercat cel mai nou produs al companiei, modelul Alpin 5. O anvelopa de iarna care se comporta foarte bine in conditii de drum uscat, acoperit de zapada sau gheata, dar si de umezeala. Trebuie retinut ca pneurile de iarna nu sunt facute numai pentru utilizarea lor pe un carosabil acoperit de zapada, ci atunci cand temperatura scade sub 7 grade Celsius. De la aceasta temperatura in jos, pneurile de vara isi pierd eficienta si trebuie sa avem pe masina anvelope de iarna.

Daca doriti sa descoperiti mai multe, va rugam vizitati site-ul Michelin Romania ori pagina Facebook Michelin Romania.

Michelin Winter

Distribuie pe Facebook
mai multe