Galerie Foto: BMW i8 pozeaza in nuanta Protonic Blue

Galerie Foto: BMW i8 pozeaza in nuanta Protonic Blue
  • Supercarul BMW i8 a fost surprins recent pe strazile orasului New York
  • Hibridul bavarez va lua parte la salonul auto de la sfarsitul saptamanii
  • Livrarile primelor exemplare vor avea loc la inceputul acestei veri
Distribuie pe Facebook

Un exemplar al noului BMW i8 a fost surprins recent pe strazile orasului New York, hibridul bavarez de inalta performanta traversand oceanul pentru a lua parte la salonul auto de la sfarsitul acestei saptamani.

Chiar daca nu mai reprezinta o noutate absoluta, supercarul BMW i8 continua sa ne fascineze cu trasaturile sale, caroseria proiectata pentru a indeplini doua sarcini complet diferite - avand atat un rol functional, cat si unul stilistic, fiind de departe preferata noastra. Iar motivele sunt lesne de inteles, mai ales daca luam in calcul exemplarul din cazul de fata, care combina cu mare succes pentru ochiul uman nuanta de Protonic Blue cu insertiile de Frozen Grey si jantele LM W-spoke pe 20 inci.

BMW i8 in New York

Lasand insa in urma departamentul estetic, care de cele mai multe ori primeste aprecieri subiective, descoperim o parte tehnica mai mult decat fascinanta, supercarul BMW i8 reusind sa impresioneze in special datorita consumului sau mediu de carburant, care se situeaza in jurul valorii de... 2.1 litri la 100 de kilometri. Si asta in ciudata faptului ca lista cu performante mai include, pe langa viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora, si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.4 secunde!

BMW i8 in New York

Secretul din spatele acestei reusite? Ei bine, nemaifiind chiar o noutate absoluta, secretul din spatele acestei reusite nu mai reprezinta chiar un... secret. Si nu de acum, ci de o buna perioada de timp, intreaga planeta stiind deja ca supercarul BMW i8 se poate lauda cu serviciile unui tren de propulsie hibrid. Un tren de propulsie hibrid ce ofera un total de 362 de cai putere prin imperecherea unui propulsor pe benzina - dotat cu trei cilindri, sistem de supraalimentare si capacitate de 1.5 litri, cu un motor electric, mai exact.

BMW i8 in New York

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW i8 in New York
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2014