Primul facelift pentru Tesla Model S. Ce noutati aduce masina electrica din Silicon Valley

Primul facelift pentru Tesla Model S. Ce noutati aduce masina electrica din Silicon Valley
  • Tesla a lansat versiunea imbunatatita a popularului Model S
  • Masina americana se lauda cu numeroase noutati interioare si exerioare
  • Gama de motorizari este formata dintr-un total de patru optiuni
Distribuie pe Facebook

Inceputul lunii aprilie a fost una dintre cele mai aglomerate perioade din istoria companiei Tesla, producatorul de masini electrice din Silicon Valley lansand, pe langa noul Model 3, si versiunea imbunatatita a popularului Model S.

Nici bine nu au incetat stirile legate de succesul nebun al proaspat lansatului Model 3, caci internetul are un nou anunt de facut cu privire la gama de automobile a companiei Tesla.

Intr-o alta ordine de idei, producatorul de masini electrice din Silicon Valley a lansat in cursul de astazi versiunea imbunatatita a popularului Model S, care se remarca in special prin partea frontala restilizata.

Tesla Model S Facelift

Grila frontala imprumutata de la SUV-ul Model X si prizele inferioare crescute in dimensiuni nu sunt insa singurele modificari intalnite aici, pachetul cu noutati cuprinzand si o pereche de faruri adaptive echipate cu tehnologia LED.

Acum, daca vine vorba despre interior, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca versiunea imbunatatita a popularei Tesla Model S nu a renuntat la plansa de bord - sau, mai bine zis, tableta, care a consacrat-o.

De fapt, numai trei schimbari au fost operate aici, masina electrica din Silicon Valley alegandu-se cu noi scaune, noi ornamente din lemn si acelasi sistem de filtrare a aerului ca Model X.

Tesla Model S Facelift

Pe plan tehnic nu avem nimic notabil de mentionat, zvonurile cu privire la aparitia in peisaj a unui pachet de baterii cu o capacitate de 100 kwh ramanand pentru moment... ei bine, doar simple zvonuri.

Fara niciun fel de alta introducere sau prezentare, clientii versiunii imbunatatite a popularei Tesla Model S au la dispozitie patru sisteme de propulsie, in varful listei regasindu-se in continuare optiunea P90D cu doua motoare si sistem AWD.

La baza ofertei masinii electrice din Silicon Valley regasim varianta 70, aceasta fiind de altfel singura vanduta la pachet alaturi de numai un singur propulsor si un sistem de tractiune spate.

Tesla Model S Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Tesla Model S Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2016