Skoda dezvaluie noua Octavia Greenline, masina care consuma doar 3.3 l/100 km

Skoda dezvaluie noua Octavia Greenline, masina care consuma doar 3.3 l/100 km
  • Noua Octavia Greenline debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Propulsia este asigurata de un 1.6 TDI de 110 cai putere
  • Modelul Skoda promite un consum de 3.3 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Skoda va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din acest an noua Octavia Greenline, un automobil care are nevoie de numai 3.3 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Pe langa prezenta ultimei generatii a modelului de inalta performanta Octavia RS, standul Skoda din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din acest an va mai gazdui si premiera mondiala a noii Octavia Greenline, un automobil care impresioneaza in special prin consumul sau redus de carburant - consum de carburant care se situeaza in jurul valorii de numai 3.3 litri la 100 de kilometri. Mai mult de-atat, versiunea "verde" a autoturismului ceh de clasa compacta se mai poate lauda si cu emisii de dioxid de carbon dintre cele mai scazute: 87 grame per kilometru.

Skoda Octavia GreenlineSkoda Octavia Greenline

Care este insa secretul ce se ascunde in spatele acestor impresionante performante? Pai, in primul rand, noua Skoda Octavia Greenline gazduieste sub capota un propulsor turbodiesel de 1.6 litri si 110 cai putere. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici sistemul start stop sau sistemul de recuperare a energiei la franare, lista cu ingrediente magice continuand cu anvelopele speciale, ce ofera o rezistenta redusa la inainte, respectiv imbunatatirile operate atat la nivelul aerodinamicii, cat si la nivelul greutatii autoturismului ceh de clasa compacta.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noua Skoda Octavia Greenline se bucura de acelasi aspect elegant precum cel al versiunii standard, cu exceptia faptului ca varianta "verde" a autoturismului ceh de clasa compacta urmeaza sa iasa in evidenta si printr-un set de placute "accesorizate" cu inscriptia Greenline, placute ce se regasesc atat la nivelul grilei frontale, cat si la nivelul portbagajului.

Skoda Octavia GreenlineSkoda Octavia Greenline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia Greenline
mai multe