Volkswagen Passat GTE pozeaza in detaliu, in peste 45 de noi fotografii

Volkswagen Passat GTE pozeaza in detaliu, in peste 45 de noi fotografii
  • Volkswagen publica o noua galerie foto a Passat-ului GTE
  • Modelul german vine la pachet alaturi de un tren de rulare hibrid
  • Consumul mediu de carburant nu depaseste 1.6 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un sistem de propulsie hibrid si nu are nevoie decat de 1.6 litri pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Capacitatea de 50 de litri a rezervorului ii asigura o autonomie totala de peste 1.000 de kilometri, fiind astfel masina perfecta pentru o calatorie Paris - Londra - Paris.

Dupa cum probabil te-ai prins deja, vorbim despre noul Volkswagen Passat GTE, automobil dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in toamna anului trecut si disponibil acum la vanzare in schimbul unei sume minime de 44.250 euro.

Suma care asigura prezenta la datorie a unui sistem de propulsie hibrid, ce combina un motor electric cu un 1.4 TSI pe benzina, pentru un total de 218 cai putere si 400 Newton-Metri.

De altfel, fisa cu specificatii tehnice a noului Volkswagen Passat GTE mai cuprinde si o transmisie DSG cu sase rapoarte, plus un sistem de tractiune fata, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in opt secunde. Viteza maxima? Peste 220 de kilometri pe ora!

Volkswagen Passat GTE - Galerie FotoVolkswagen Passat GTE - Galerie Foto

Nu performantele in linie dreapta reprezinta insa punctul forte al modelului german, rolul de atractie revenindu-i valorii din dreptul consumului mediu de carburant: 1.6 litri la 100 kilometri.

Acelasi Volkswagen Passat GTE se mai poate lauda, de asemenea, si cu emisii de dioxid de carbon de numai 37 grame per kilometru, care pot scadea insa pana la 0 atunci cand soferul alege modul de rulare complet electric - disponibil pentru un maximum de 50 de kilometri.

Luate, insumate si combinate cu capacitatea de 50 de litri a rezervorului, toate aceste elemente ii confera modelului german o autonomie totala de peste 1.000 de kilometri sau, daca vrei, carburantul necesar unei calatorii Paris - Londra - Paris.

Pe plan estetic, noul GTE se diferentiaza de celelalte versiune de echipare ale Volkswagen-ului Passat printr-o multitudine de accente de culoare albastra, prezente atat la nivelul exteriorului, cat si al interiorului.

Nici lista cu dotarile oferite in standard nu dezamageste, printre echipamentele ce vor face viata mai usoara, respectiv mai sigura la bordul modelului german numarandu-se inclusiv farurile cu LED, respectiv sistemele Driver Alert System, Automatic Post-Collision Braking, ParkPilot sau Front Assist.

Volkswagen Passat GTE - Galerie Foto

Volkswagen Passat GTE - Galerie Foto

Volkswagen Passat GTE - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Volkswagen Passat GTE - Galerie Foto
mai multe