4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Inchidere centralizata?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Inchidere centralizata?

Locuiesc in Suedia,am cumparat Passatul de aici,acum ca am cumparat inchiderea centralizata v-as ruga sa imi spune-ti unde e mufa sa o conectez,pt ca am cautat in portbagaj,pe laterale si jos,dar nu am gasit,decat senzorul de la rezervorul de benzina. In partea dreapta fata am cautat, dar nu se potrivesc mufele...spuneti-mi va rog unde e mufa. Va multumesc!

A intrebat mihai8911 (220 puncte) acum 10 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Unde e mufa sa conectezi ce?Crezi ca are masina o mufa dedicata pentru inchiderea aftermarket?Ce fel de inchidere a avut din fabrica masina?Ce fel de inchidere centralizata ai cumparat(specifica in detaliu ca sa putem gasi si o schema electrica).

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Care Passat? Ce an de fabricatie? E unul vechi cu inchiderea pe modul vaccumatic, sau mai nou?

Comentarii:

A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani are un passat din 99 1.8 turbo,,a mai postat un anunt
0 voturi
A raspuns ichimandrey (670 puncte) acum 10 ani nu cred ca ai nici o mufa pt asa ceva ,eu am avut acelasi model de passat si am cumparat chitul da mi la instalat un baiat ,a desfacu portiera stanga fata ,comenzile comfort si dupa aia undeva pe sub volan a legato pe direct ,mufe nu ai sa gasesti pt asa ceva