4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Probleme la servis , pe asigur...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Probleme la servis , pe asigurare?

Salut , ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa procedez , am masina in service de mai bine de o luna si ma minte dupa o zi pe alta .  am avut un accident acum o luna jumate si cam de o luna am masina in servis pe asigurarea vinovatului iar cei de la service tot ma mint ultima data cand am fost era doar demontate piesele stricate si atat . a-si putea face ceva sa o iau mai repede ? nu mai suport minciunile lor
A intrebat danidaniel11 (390 puncte) acum 9 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat botea (220 puncte) acum 9 ani SALUT!AI AUZIT DE POLITIE?DENUNTA SI IA TI MASINA DE ACOLO POATE ASIGURAREA ERA FALSA!FACI O INREGISTRARE CU TELEFONUL SI TRIMITE O LA MARTO OCULAR!SUCCES
A comentat danidaniel11 (390 puncte) acum 9 ani o vreau reparata ca n-am asteptat ca prostu atata timp sa o iau la fel inapoi.. ca de luat pot sa ma duc sa o iau oricand da nu fac nimica cu ia asa

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani Nu vreau sa iau apararea servisului, insa in asemenea situatii servisul este obligat sa lucreze cu piesele pe care i le da firma de asigurari care plateste.Asiguratorul liciteaza ptr piese sa obtina cel mai mic pret,deci stai linistit,ca mai dureaza.Varianta cea mai rapida era sa ceri reparatia in regie proprie.

Comentarii:

A comentat danidaniel11 (390 puncte) acum 9 ani pai patronu de la servis tot imi spune prima data mea spus ca astepta sa vina piesele dupaia me-a spus ca a venit o parte si ca mai trebuie ca peste cateva zile este gata dupa acea iar am sunat mea spus ca a mai gasit nu stiu ce si in ultimul timp imi spune ca nu e gata si atat
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Sunt minciuni.
Cum se procedeaza ? PATRONUL NU DA COMANDA DE PIESE pana nu se aproba DOSARUL. Daca el a comandat deja cateva piese clar s-a aprobat DOSARUL.

El comanda piesele, iti repara masina, iar dupa aceea el factureaza tot la RCA-ul respectiv si service-ul asteapta intrarea de bani. Nu masina ta.
Eu as merge direct la firma de asigurari si i-as lua de par.

In TM cunosc firme care lucreaza inclusiv cu euroINS si Carpatica si ceiltalti rau platnici, dar ei dupa ce iti repara masina le factureaza la RCA-ul respectiv si atunci e problema lor.

Dat in judecata !
Ti-au dat masina de schimb ? Daca nu ia sa iti plateasca RCA-ul zilele pierdute caci castigi linistit si iti dau banii pentru fiecare zi pierduta.

Comentarii:

A comentat danidaniel11 (390 puncte) acum 9 ani nu me-a dat nimica  de o luna jumate sunt pieton ,  pe mine nu m-au anuntat nici ce suma sa acordat nici nimica  doar un simplu telefon am primit de la inspectorul care a facut constatarea dupa lungi incercari de a da de el ma sunat si me-a spus ca sa aprobat dosarul si ca masina va intra in reparatie si de atunci ma duce cel de a servis cu zaharelu ca azi ca maine ca poimaine are o luna jumate de cand o am la iei .