4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Salut am făcut greșeală de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut am făcut greșeală de a baga benzina in loc de motorina.mașină este un Nissan Almera an 2003 Cum pot scoate benzin?

A intrebat Cosmin.enache (120 puncte) acum 8 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 8 ani Eu am patit la fel, defapt taicamiu` obisnuit ca BMW=benzina mi-a bagat benzina in loc de motorina la un e39 525td. 20L benzina. A bagat repede full, 30L motorina, 20L, aproape 20L ulei de floarea soarelui pentru vascozitate, i-a dat in gura, a mers cum a mers, pana s-a terminat de tot combustibilul, dupa obligatoriu` schimbi filtrul de motorina, bagi niste motorina mai scumpa, cu niste aditivi si te-ai scos. Asta daca nu ai ghinionul sa ai probleme cu pompa, dar uleiul mai face minuni :)
+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 8 ani Ideal e sa nu mai pornesti masina, scoti tot din rezervor, sufli conducte, schimbi filtrul de motorina, eventual curatata si pompa de injectie, bagi numai motorina in ea si rezolvi problema. Benzina o scoti cu un furtun pe la pompa
+1 vot
A raspuns radu_mihai (5,740 puncte) acum 8 ani Eu am pus intr-un jtd vreo 20 de litri de benzina, am facut plinul de motorina, inca vreo 40 de litri si apoi mi-am vazut de drum.
Pe masura ce se golea rezervorul cu 5-10 litri tot completam sa o diluez pana cand am considerat eu ca e ok. Masina nu a facut nici o figura, a mers foarte bine. Daca poti si vrei sa eviti dureri de cap incearca sa o scoti din rezervor si apoi fa plinul de motorina peste cu ce ramane pe instalatie si ar trebui sa fie mai mult decat ok.