4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Salut,am si eu un ford focus 1...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut,am si eu un ford focus 1.8 tddi,2001 si cand ajunge la 3000 de ture ,merge cu interuperi ,de ce?

Salut,am si eu un ford focus 1,8 tddi,2001,si cand o turez la 3000 de ture merge intrerupt,imi puteti spune si mie care ar fi cauza?se intampla asta si in mers si cand o turez pe loc...va multumesc.
A intrebat i-onut (340 puncte) acum 9 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Pompa de injectie este in prag de deces sau turbina nu da suficient aer ( defecta sau furtune sparte ) .

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani Salut,inainte de orice verifica fiecare contact electric.Eu am un 1.8 tdci si am avut aceeasi problema.Din cauza denivelarilor,nu mai comunica pompa cu calculatorul si ii taia motorina pe la 2800 turatii.Nu te arunca la turbina si injectie ca sunt scumpe pe original si proaste afermarket.Incearca sa verifici ce ti-am spussi da spray de contacte la greu.Daca ai spalat motorul e posibil sa ajunga umezeala in contacte.Mult noroc.

Comentarii:

A comentat i-onut (340 puncte) acum 9 ani multumesc frumos lavinius75,am verificat tot si am avut noroc ca erau doar filtrele...le-am schimbat si apoi a mers f.bn pana acum cateva zile cand a inceput sa mearga intrerupt si azi mi sa oprit de tot,,porneste si se opreste in mers...o fii pompa de injectie???
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani E posibil sa ai filtrul de motorina neaerisit sau sa prinda aer pe la vre-o garnitura .Verifica traseul de combustibil si ai grija la marca filtrului,Delphi sunt cam pacatoase incearca sa mergi pe un Bosch sau Mann.Si fa o diagnoza musai .
0 voturi
A raspuns ANTONINA (170 puncte) acum 8 ani am avut si eu aceasi problema un furtun copt de batranete fisurat...tragea aer fals..