4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Ce sistem audio recomandati pe...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce sistem audio recomandati pentru un ford mondeo mk3?

Salut. Detin un ford mondeo mk3 din 2005 . Am schimbat playerul original forrd 6000cd .cu un alpine cde 180r . Am montat un amplificator inphase ipa 1001. Si un subwoofer jbl gt5-12 ... si as dori sa schimb si boxele din interior .. din cate am inteles sunt ovale 5"-7" si sper sa nu ma insel.. precizez ca sunt dezamagit de boxele originale as dori un plus ..ce boxe imi recomandati ... trebuie si amplificate ?Smile nu ma pricep in domeniu tocmai daia va cer un sfat .. ca ma gandesc ca, daca pun niste boxe de 50w rms ..si playerul duce undeva la 20-25 rms ..tot urat se vor auzi.. multumesc ..Stima
A intrebat manuka69 (2,340 puncte) acum 9 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 9 ani Nu faci nici un cacat cu alte boxe,daca nu le amplifici.Eu zic sa investesti intr-un amplif cu 4 canale si incearca mai intai asa,cu boxele stock si vezi cum se aude,eu iti pot spune ca vei simti diferenta,aproape vei spune ca sunt alte boxe:)).Daca nu,iti iei dupaia alte boxe,eu am facut "prostia" asta,deoarece nu imi permiteam un amplif si pt.boxele fata(investisem cam tot ce aveam in subwooofer) si am prins niste boxe Hertz dieci 165 parca,nu sunt mare lucru de capul lor,dar neamplificate se simte ca nu au putere,adica cand incepe sa bage basul calumea,cam raman in urma cu mediile,nu mai zic de intalte,desi am tweetere.
Asa este,masurat orice player cat de performant ar fi el nu scoate mai mult de 30W asta in cazurile bune:))
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Sincer sunetul meu din mk3 e bestial, mai pui o ``cutie``, subwoofer in spate de vreo 300WRMS si va fi totul perfect :)
+amplif BUN !
0 voturi
A raspuns TheSketchulatorReloaded (2,110 puncte) acum 9 ani Boxele sunt 6'9