4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Care masina sa o aleg?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Care masina sa o aleg?

Salutare colegi!Intrebarea mea este,care masina este mai buna mai fiabila si aici ma refer la partea de motor, si cu o tinuta de drum mai buna dintre Astra G,Fiat Stilo,Ford Focus,Vectra B?As vrea sa aud daca ati avut experiente placute sau neplacute cu aceste masini,sau dece sa ma feresc,care sunt bubele lor etc.Un weekend placut!
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Tinuta de drum clar focus, fiabilitate generala si piese ieftine Astra G
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Fiabilitate,piese ieftine astra g,fiabilitate,tinuta de drum focus
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani la alte firme de masini te ai gandit?
+2 voturi
A raspuns damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani fiat stilo in afara de un design 'atragator' sa spunem sunt varza ca masini in special patea electronica, schimbi una pica alta, vectra b ca si fiabilitate motor ti-as recomanda 1.6 16v, foarte silentios si chiar se simte cand apesi pedala iar dintre astra g si focus depinde si ce vrei sa faci cu ea, drumuri lungi sau 'curse' prin oras, diesel sau benzina si ca intretinere...focusul e frantuzeasca, opelul germana deci mai ieftin
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 10 ani salut . eu as merge pe opel sau ford.fiat are probleme la instalatia electrica. la opel gasesti piese ieftine peste tot.ford sunt masini bune si rezistente dar piesele sunt ceva mai scumpe la ford. toate cele bune.
0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 10 ani Nici eu nu eram hotarat intre Astra g si focus, dar pana la urma am ales astra g pentru motorul ceva mai silentios pe motorina. Pana acum sunt foarte multumit de masina.