4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce se intampla cu timbrul de m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce se intampla cu timbrul de mediu ?

Buna ziua tuturor Am mai multe întrebări la care as vrea niste răspunsuri cat se poate de pertinente: Daca eu cumpăr un autovehicul cu taxa plătită, am dreptul sa recuperez taxa in baza noii H.G desi taxa a fost plătită de altcineva si nu de mine? Daca , sa zicem ca reusesc sa o recuperez, cum circul eu cu taxa neplatita in conditiile in care pentru un autovehicul proaspăt importat trebuie plătit timbru de mediu obligatoriu? Si daca pot circula fără probleme atunci de ce mai trebuie plătită vreo taxa daca oricum se recuperează ulterior? Multumesc, Cristi.
A intrebat gt3000 (170 puncte) acum 8 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 8 ani Taxa o poate recupera doar cel care a achitat-o. Restul intrebarilor pica dupa acest raspuns.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 8 ani Nu poti recura taxa doar cel care a achitat-o(cum a spus si colegu')
0 voturi
A raspuns gt3000 (170 puncte) acum 8 ani Deci eu cumpar o masina inmatriculata si cu taxa platita, apoi persoana de la care am cumparat eu masina( care a si platit taxa)  se duce lejer si isi recupereaza taxa platita de el chiar daca masina este deja pe numele meu????