4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Este posibil sa fii dat in jud...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Este posibil sa fii dat in judecata pt. hartuire daca ridici stergatoarele?

Stiu ca nu legat foarte mult de auto dar am un retardat la bloc care ma ameninta cu un proces pentru ca i-am ridicat stergatoarele la masina.
A intrebat slash65 (470 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns e36bvl (3,530 puncte) acum 12 ani e posibil sa fi dat in judecata,dar nu o face nimeni.si chiar daca o face o sa rada procurorul de el si o sa-i respinga relaxat cazul
+3 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Daca te fotografiaza sau te filmeaza in timp ce faci asta, e putin probabil sa se intample.... dar nu cred..  dar totusi, de ce ai facut-o? :)

Comentarii:

A comentat slash65 (470 puncte) acum 12 ani a parcat pe doua locuri
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani nu era mai simplu sa ii pui un bilet in geam, sau sa ii chemi pe cei care administreaza parcarile la tine in zona?  Cu a doua varianta sigur ar fi fost o scena numai buna de vizionat cu pop-corn si cola :P

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani dpdv legal poate sa te dea in judecata pentru orice cacat. Doar ca ii da judacatorul cu dosarul de cap.

Comentarii:

A comentat OviO (260 puncte) acum 12 ani ai dreptate...am un vecin fata lui sta intr-un cartier mai aglomerat...un "ceafa lata" cu vento parca pe 3 locuri iar vecinul meu i-a ridicat stergatoarele si respectivul vazand toata treaba pe geam a iesit afara sa faca scandal ca il da in judecata...ok pana aici...la dat in judecata dar cand a vazut judecatorul dosarul a inceput sa rada si a rugat paznicul sa il conduca afara..ps: treaba asta se intampla acum 2 ani...de atunci omul sa potolit si i-a venit mintea la cap...acum parcheaza la fel ca oamenii intregi la cap.

Alte raspunsuri: (3)

+1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Sa te dea in judecata e posibil, sa aiba vreun fel de castig de cauza, nu cred. In c m rau caz te foieste bine prin judecatorie.

Oricum, ar fi absurd sa ajungi in instanta pentru asa ceva!
+2 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Poti fi dat in judecata pentru ca azi e joi. Nici o lege nu specifica pentru ce poti fi chemat in instanta in cazul unei cauze civile. Ca de penal nu cred ca poate fi vorba. Si ce o ceara ? Sa i le cobori la loc ?
+1 vot
A raspuns calibrazor (350 puncte) acum 12 ani nu are dovezi plus ca data viitoare ii rupeam si oglinda daca ma ameninta.
iti este frica de el?