4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Pot cumpara o masina de la cin...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot cumpara o masina de la cineva care nu este proprietar in acte?

Buna seara! Pot cumpara legal o masina de la cineva care nu este proprietar in acte? Persoana repsectiva mi-a spus ca nu are nici acte de vanzare cumparare pe numele lui si nici procura, dar mi-o poate vinde fara nici-o problema! Nu inteleg cum vine asta...! Ma puteti lamuri? Multumesc!
A intrebat hunters112 (450 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani iti trebuie contract v-c intre proprietar si tine + fisa + fiscal ca sa o poti inmatricula/ declara la primarie,poti sa o cumperi si asa daca are cartea si talonu insa nu o poti inmatricula pe numele tau,e bine ca daca iei amenzi nu iti vin tie :)
0 voturi
A raspuns hunters112 (450 puncte) acum 10 ani Am inteles, multumesc! De fiscal nu este nevoie deoarece masina are primul set de numere rosii, urmeaza sa-l scoatem pe al 2-lea in cazul in care o cumpar( nu stiu cum o sa scoata el numere rosii atata timp cat nu e proprietar.Poate?).
In concluzie nici-o sansa sa fac cu el acte de vanzare-cumparare chiar daca detine toate actele masinii...
+1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 10 ani iti trebuie fiscal chiar daca are numere rosii masina si trebuie facut act de vanzare cumparare intre tine si cel care are masina dar e in regula daca cel care iti vinde masina e trecut si pe kufentrag-ul din Germania( daca e adusa din Germania)  astfel facand actele intre tine si cel de pe actul de vanzare cumparare de acolo ai continuitatea si e in regula  si poate scoate oricine nume rosii daca are actele masinii si actul de dobandire al ei chiar daca nu e trecut ca proprietar pe acte.
0 voturi
A raspuns hunters112 (450 puncte) acum 10 ani E prima oara cand vreau sa cumpar o masina neinmatriculata si sunt tare ametit! Deci daca omul are toate actele in original + fiscal dar el nu a faucut nici-un act de v-c intre el si persoana de la care a cumparat masina, mi-o poate vinde mie legal fara nici-o problema?
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 10 ani Daca masina are kaufvertrag pe numele tau(ca si cand ai fi cumparat tu masina din germania ) de ce are numerele rosii si asigurare pe alt nume?
0 voturi
A raspuns hunters112 (450 puncte) acum 10 ani Probabil nu m-am facut inteles, nu are nici-un sens intrebarea dvs...!
Eu vreau sa cumpar o masina adusa din ITALIA (alfa romeo 159). Persoana de la care vreau eu sa o cumpar(Costel sa zicem), a cumparat-o la randul sau de la alta persoana(Vasile). Masinii i-au expirat primul set de numere rosii, numere scoase de Vasile(primul om care a adus masina in RO). Acest Costel care a cumparat masina de la Vasile nu a fost atat de inspirat incat sa ceara fiscalul masinii si din cate am inteles detine o procura. El poate sa mi-o vanda(EL=COSTEL) mie si eu sa scot al 2-lea set de numere rosii daca nu detin fiscalul? Mai explicit de atat nu pot sa fiu...
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Decat sa te trezesti cu probleme mai bine cauta alta in regula
+1 vot
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Cel mai bun sfat:Las-o balta...rahatul amestecat pute;)
0 voturi
A raspuns estebanalecsandru (200 puncte) acum 7 ani Cel mai bine e : "Nu te lega la cap , daca nu te doare ", mai pune o suta - doua peste ce mai ai si ia-ti una inscrisa - gata si cu actele in totalmente- in regula !!!!