4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > sfat acizitie opel ingsinia sa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sfat acizitie opel ingsinia sau subaru de 150 cp ce sa aleg ?

detin 10000 de euro ce ma sfatuiti sa cumpar subaru 2.0 160 cp 2007 sau opel ingsignia 1.8 160 cp care e mai buna calitate pret consumabile si intretinere
A intrebat gore007 (4,140 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns deddy (3,790 puncte) acum 10 ani salut!opelu este mai ieftin la intretinere dar si piesele chiar daca sunt GM originale nu sunt de calitate ca si alea de la audi tot originale.
Personal imi place mai mult opel-ul la design,dar in concluzie as alege Subaru.Bafta!
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Subaru e mai rezistent la intretinere(ca motor),depinde spre ce model te orientezi.
Insignia e mai comoda,o sa consume mai mult(motorul de 1,8 are nevoie de turatii pentru caroseria respectiva).
–5 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani daca nici eu nu stiu ce sa recomand numai stie nimeni ..... baiatuuu nu dintre opel si subaru iti zic ce sa alegi ... ci dintre opel/Ww/audi/bmw/mercedes/alfa/saab/peugeot/etc cea mai buna alegere este SUBARU .. vezi k au motorizare 2.0i 160cp 4x4 si 20diesel 150cp 4x4 cea buna alegere .. eu in locu tau nici nu asi sta pe ganduri ... nici nu exista termen d comparatie.... il bate subaru pe opel la tot ce vrei si consum si fiabilitate si stabilitate si intretinere  si il bate la intretinere chiar daca e mai scump subaru pentru nu pica la fel de repede ca un opel ... varianta perfecta subaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Subaru 4x4 inseamna 4 anvelope identice , 4 axe planetare,3 diferentiale si sa vedem unde gasesti mana de opera calificata sa o repare . Sa mai vorbesc de a gasi placute de frana , filtre ,uleiul motor corect si alte consumabile la preturi corecte ?
Sa vad unde schimbi ditributia cu 4 roti axe came,4 intinzatoare fara calele aferente .La reprezentanta.
La Insignia schimbi distributia pe santz.
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Ca trebuie sa o schimbe pe sant, asa se face in Romanica.... mentalitate tipica
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani

editat de tm30amp acum 10 ani

Zana_whisky !!!! uite ca la capitolul saab si mercedes te contrazic vertiginos,,, :).
Eu am avut Saab si mercedes. Tu, din cate am vazut ai un mercedes care a fost al tatalui tau(sau inca mai este) dar este o EPAVA. Un mercedes intretinut normal, cu piese de origine nu te va lasa niciodata. un Saab... la fel. eu am vazut Saab-uri cu peste 600.000 de km care mergeau ceas... tu cate subaru la fel ai vazut???
Nu spun ca Subaru e o masina proasta, e o masina pe care eu o apreciez foarte mult. Spun doar ca e facuta pentru...cei care nu au ce face cu banii. Iar daca nu e folosita corespunzator, va consuma si mai multi bani.

Stiu ca mi-am pus paie-n cap acum cu posesori sau iubitori de subaru, dar este un risc pe care sunt dispus sa mi-l asum.
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani epava mercedesu meu ? baiatu tata are service dar in mercedes nu si -a  bagat nasu .. numai la reprezenta am fost cu ea .. asta pentru tine asa ... in al doilea rand .. ai dreptate despre saab chiar duce masina ... dar eu ti-am zis daca ai bani cum e baiatu care vrea sa o cumpere ca e mult mai mistoo subaru ... si pentru turbo jack .. conteaza cate axe are? si diferentiale? daca omu are bani isi permite sa o repare .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    cat despre insignia e prostie masina parerea mea .. a avut unchimiu si la 140 la ora .. vajaie de parca merg cu cabrio ... bixenonu de la ea .. da flesh dupa 1 min zici ca are lag .. sau ca o bruiaza cineva .. cand o da pe modelu sport se schimba tigania aia de lumina din bord de parca zici ca ma uit la filmu taxi !!! volanu + bord imi da o stare de voma .. sincer ... in loc de insignia asi alege clar un SAAB / mercedes / si dar eu in locu la baiatu care a postat direct subaru imi cumparam .. am avut subaru SVX 30 benzina 4x4 stiu ce inseamna ... mi s-a stricat si nimeni nu i dadea de cap numai pornea ... am fost reprezenta subaru habar nu aveau  mecanici peste mecanici nu stia nimeni ... precizez masina an 94 .. pana cand un electrician bun si-a pus mintea cu ea ... si problema era ca trebuie sa dai upgrade la computeru de bord pentru ca se inchise softu .. adik asta inseamna k aia cand au creat masina s-au gandit dinainte ca o avanseze tehnologia asta se intampla 2011 !!!! e o masina extraordinar de desteapta si creata de aia de opel habar nu au !
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Subaru,o masina japoneza si fiabila
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 10 ani subaru e clar mai fiabila ca si constructor, dar asta nu inseamna ce e tot ce te intereseaza la o masina. nici insignia nu sta rau, chair foarte bine. opelul a revenit in topul fiabilitatii cu acest model insignia, care in momentul de fata este cel mai bun model al lor.
asa cum zicea cineva mai sus trebuie sa te gandesti si intretinere.
daca dispui de bani multi ia subaru.