4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Sfaturi achizitie audi a4 b6 1...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sfaturi achizitie audi a4 b6 1.9tdi 130hp?

Salutare la toti.
Eu sunt plecat din tara si intamplator am gasit un audi a4 1.9 130hp 2001 in satul in care locuiesc, ne cunoastem cu respectivul. Are un pret foarte bun zic eu(2000 euro negociabil, de obicei in zona preturile variaza intre 2500-3000 euro), daca singura problema e ceea ce se vede in poza(aripa stanga e atinsa putin,nu e sarita vopseaua,de la parcare mai mult ca sigur,pe stradutele italiene nu e de mirare,mai ales in zona in care locuieste el sunt stradutele foarte inguste,trece doar o masina) cu siguranta ceva defecte mici mai are,important mi-e motorul, de directie nu prea imi fac griji avand drumuri foarte bune aici,se tin raliuri in zona. Masina de vreo 2 saptamanii am tot vazuto parcata si nemiscata,intamplator am vazuto pe net ca e de vanzare. Km are undeva intre 200000-250000, e masina unui inginer si cred ca mai are o masina sau e a sotiei.
Care sunt problemele frecvente la acest model? Ce anume sa verific?Din cate am vazut pe net,ar fi pe partea electrica dar nu am gasit ce anume pe partea electrica. In caz ca voi hotara sa o iau, o voi duce la un service VAG din sat, insa prima data vreau sa treaca testul meu ca sa zic asa.
A intrebat ichimcornel (1,520 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Mers cu ea pe un tester, grija la injectoare, egr, turbina, pornirea sa fie usoara si sa nu aiba fluxuri - bruscari in timpul mersului...... si bineinteles sa nu ii colorezi pe toti in negru cand apesi acceleratia.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani cel mai simplu e sa mergi cu ea la service pentru o verificare. Daca el zice ca masina nu are nimic platesti tu. Daca masina e varza... plateste el si asa poti afla daca e ok sau nu. Daca refuza sa mergeti la service si baga tot felul de motive mai bine las-o. 2000 euro nu e mult pentru o astfel de masina daca e si intretinuta. Pe piata din RO se vand undeva la 4000-5000 euro... Isi mentin pretul destul de bine peste VW Passat
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Daca ai posibilitatea cauta 1.9TDi cod motor AVF.Acestea sunt mai fiabile decat AWX.In rest ce au spus si colegii de mai sus.
Bafta!
0 voturi
A raspuns ichimcornel (1,520 puncte) acum 9 ani Multumesc de sfaturi. Azi am trecut pe la ea,dar nu era acasa proprietarul . M-am uitat un pic la ea, pe estetic arata destul bine masina, singura problema ar fi la aripa stanga, dar nu imi fac griji de aia fiindca mi-o pot repara singur(am atasat o poza).

Imagini atasate