Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Skoda sau Audi?

Salut. Vrea sa imi iau o masina si ma gandisem la Bertone 2.0t, Skoda Octavia 2.0TFSI si Audi A4 B7 2.0T FSI quattro. La Bertone am renuntat pe parcurs, dar am ramas la concluzia ca nu stiu ce sa aleg intre Skoda si Audi.  motoarele si puterile sunt egale...Audi e mai comfortabil, mai luxos si e si 4x4, dar skoda e mai fiabila, mai ieftina si mai usor de intretinut.

   Ce m-ati sfatuii sa aleg si de ce? sau poate nu m-am orientat eu bine si imi mai puteti da exeplme de masini cu motor de 2.0 si +200cp la un pret de maxim 15000 Euro.

Multumesc.
A intrebat vlady_vlad (1,340 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca nu ai nevasta care sa comenteze ca bagi multi bani cand se strica masina, mergi pe Audi. Daca ai -> Skoda! Lasand glumele proaste deoparte, eu mereu pun comfortul si siguranta peste un eventual pret avantajos, si Audi cred ca are un cuvant putin mai greu de spus decat Octavia. Ambele sunt masini foarte bune si sigure, nu ma intelege gresit. Du-te la test drive cu fiecare dintre ele si vezi in care te simti tu mai bine. Cand tragi linia si spui "Pe asta o iau!", trebuie sa iti faca placere sa te urci in acea masina, indiferent de marca.

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Sustin spusele colegului !!!!!
0 voturi
A raspuns vlady_vlad (1,340 puncte) acum 11 ani Si eu ma gandesc mai degraba la A4...e exact pe "sufletelul" meu,dar  e cam scump de intretinut. Si am auzit ca un 4x4 consuma mai mult, e adevarat si daca da, care e diferenta intre un FWD si un 4WD.
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani la un mitsubishi evo 9 nu te-ai gandit? ai si putere aproape cat cele doua la un loc si o fiabilitate mai buna,si ca si alte exemple ar fi : vw golf 5 gti,audi TT,evo 8,subaru impreza,opel GT,opel astra OPC tubro,passat 2.0,etc..
+1 vot
A raspuns vlady_vlad (1,340 puncte) acum 11 ani La Evo 9 si Impreza m-am gandit, sunt doua masini extraordinare, dar sunt complet 'sport'....A4 e si comoda si mai luxoasa. Am exclus pe parcurs Bertone 2.0t, deci OPC si GT at fi excluse din start, iar in legatura cu passat 2.0 si golf 5 GTi....pai...Skoda vRS e peste. Deci m-am cam gandit la ele.
La TT nu m-am gandit si iti multumesc pentru ca mi l-ai dat ca exemplu. Dar este tot Audi si as prefera in continuare A4 pt ca este sedan.
Oricum iti multumesc.
+2 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani intre cele 2 spuse de tine as alege audi fara sa stau pe ganduri desi sti foarte bine unde e problema cu el, iar in legatura cu consumul odata ce ai 2.0 turbo nu stiu de ce te mai intereseaza, sincer, oricum o sa consume destul si fara quattro, dar ca si calitate si senzatie oferita e peste skoda cu mult......ti-as recomanda sa te uiti si la un saab 9-3 2.0t care iar este o masina care iti poate oferi ceea ce vrei si nu vezi pe toate strazile, sau un accord 2.4 type s, e fara turbo dar ai tot undeva la 190 cp, probabil ca  vrei 2.0 pt taxe mai mici, acum e alegerea ta, si cum zicea cineva mai sus, cel mai bine sa mergi cu ele sa vezi cum te simti tu in ea ca asta e cel mai important lucru, totusi, parerea mea, cel mai bine m-am simtit in saab, nu stiu de ce, stai mai relaxat, dar si honda merge foarte frumos si fara absolut nicio problema de fiabilitate, stai fara griji, bafta la alegere
+1 vot
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 11 ani O mazda 6 mps nu ar strica??
0 voturi
A raspuns vlady_vlad (1,340 puncte) acum 11 ani Mazda imi place foarte mult, dar din cate stiu eu are motor de 2.3....in rest e o masina fiabila, confortabila, chiar imi place .... mersi.
+1 vot
A raspuns cristy_shadow (610 puncte) acum 11 ani cum a zis colegu mai jos, un saab 9-3 aero, cu motorul de 2.0 t ai 209 cp, dotari foarte multe si e mai usor de intretinut decat audi si probabil skoda, iar la suma asta de bani gasesti un saab de prin 2009 in sus foarte frumos.....

si eu am avut foarte multe masini, vw, audi, mazda, ford si acuma am un bmw si vreau sa il vand sa imi iau un saab aero 2.0 t, bine nu de asa multi bani, im caut un model mia vechi din 2004 care e undeja in jur de 5000
 
multa bafta la masina si nu te grabi, cu rabdare gasesti orice ;)
+1 vot
A raspuns pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani la banii astia imi luam un porsche carera 911 sau un boxer si gata restul era neinteresant....asta dace vrei s te simti bine si sa nu te regasesti printre multe alte audi si skode in trafic......parerea mea
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani ufff...la 15 mii iei un audi din 2009 pe putin.mergi pe audi ca e altceva...
0 voturi
A raspuns eykron (4,170 puncte) acum 11 ani eu te-as sfatui audi. am avut a6, c5, 1,8t automat!  f confortabil, consum cam 10-11 in oras, iar la intretinere, nu e asa mare diferenta fata de un passat ! nu te lua dupa gura lumii ca e scump de intretinut!