4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Vreau sa cumpar o masina.In ac...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Vreau sa cumpar o masina.In acte este 1.8is dar are pe ea motor de 2.5i.?

Masina este din alt judet si vreau sa o trec pe numele meu.Deci ea a fost un 1,8is si are acum un motor de 2,5i.Propietarul nu mi-a spus daca are omologare dar sigur nu are.Cat ma mai costa pe mine ca sa-i fac omologarea la motor si cine stie ca va mai avea in plus.
A intrebat Flex42 (3,000 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani si cine stie daca poti sa faci..cam greu cred ca treci de r.a.r
+1 vot
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani iti trebe un certificat de la un service autorizat care sa dovedeasca faptul ca ai schimbat motorul, cu acela te duci la r.a.r. si iti face omologarea, cat cost nu stiu
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am vorbit cu un prieten care a schimbat un motor de 2,3 16v benzina cu un 2,6 tdi pe un Mercedes. Omologarea a fost 2770 de lei, dar el a avut actele de provenienta si motorul a fost montat intr-o institutie autorizata. Dupa schimbarea motorului trebuie sa treci prin itp si rar pentru verificarea noilor serii.

- In cazul in care schimbi motorul cu altul identic (acelasi cod) se va verifica de catre reprezentantii RAR fixarea noului motor si a tubulaturii de evacuare, se va efectua testul de poluare si se va modifica CIV. In acest caz o sa te coste aproximativ 150 RON.
 - In cazul in care schimbi motorul cu altul care se afla in gradul de motorizare (gama de motoare care a echipat un anumit tip de autovehicul pe parcursul intregului interval de fabricatie a respectivului tip), functioneaza cu acelasi tip de combustibil si nu genereaza modificari de putere mai mari de 40% determina omologarea vehiculului. In acest caz o sa te coste aproximativ 650 RON.
 - In cazul in care schimbi motorul cu altul care nu se incadreaza in cazurile enumerate mai sus, suplimentar fata de operatiunile de omologare se fac si alte verificari inclusiv de catre Laboratorul de Încercari vehicule si Componente privind performantele sistemului de franare, determinarea repartitiei de mase plus verificari ale directiei si ale suspensiei. In acest caz o sa te coste de la 650 RON in sus in functie de numarul si tipul incarcarilor suplimentare la care autovehiculul este supus. (In aceasta categorie te aflii tu).
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani e pagubas prietene ! cumparati un 1.8is real cu motor pe el apoi iti faci transfer !
0 voturi
A raspuns zsolti215 (9,550 puncte) acum 11 ani Si mare grija,pentru ca impozitul pe an sare de 2300-2400 lei la motorul de 2.5

Comentarii:

A comentat Fachiru (2,820 puncte) acum 10 ani tare pr0st esti. la 2.5 e 900lei impozitul. la 3.0 20mil.