4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > De ce imi curge acidul din bat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce imi curge acidul din baterie?

Este vorba de un rombat pilot de 80 de amperi.Bateria are aproximativ un an si ceva,incarcarea la masina e ok,adica la relanti cu toti consumatorii opriti incarca 14.2,in turatie la fel.Daca aprind toti consumatorii incarca undeva la 13.9 si la relanti si in turatie.Prin acel vizor daca  ma uit bateria e pe verde

La fiecare capac  curge acidul,dar la cel de langa borna minus curge parca mai tare.
A intrebat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani strange-le bine
+1 vot
A raspuns ZSS07 (1,250 puncte) acum 11 ani De bune ce sunt. Am avut rombat premier pe masina, dupa 2 ani daca lasam masina iarna 3 zile nepornite, sanatate. Acum am un rombat din asta albastru, mi-a umplut tava la baterie de lichid, din cauza ca nu etanseaza capacelele alea cum trebuie. Stai calm, masina nu are nimic.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani si daca-ti spun ca tata are o baterie rombat d-aia albastra pe dacie de 6 ani.....inseamna ca nu sunt bune? si merge cu ea de 3-4 ori pe luna
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Multumesc de raspunsuri!
O sa desfac capacele , o sa completez cu apa distilata ,probabil o sa fie nevoie si incerc sa le strang cat de tare pot fara sa crape.
Am mai avut inainte de asta inca un pilot de 88ah dar pe un utilaj agricol si a tinut 4 ani cu toate ca iarna nu a fost folosit,dar din acela nu a curs acidul.....dupa 4 ani si ceva pur si simplu a murit.
Cu asta de pe masina(din care acum curge acidul) n am avut nici o problema iarna asta cu toate ca au fost si -25 grade si a pornit la prima cheie in fiecare dimineata.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani daca mai ai garantie la ea mergi si fa-i retur. zicea cineva ,tot de pe 4tuning, ca a patit aceiasi problema si i-a schimbat-o pe garantie.se pare ca e o problema frecventa la acesta marca
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Pai astazi  o sa le strang sa vad ce se intampla....daca tot curge atunci la garantie cu ea.
Multumesc de raspunsuri!
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani incearca sa schimbi bateria cu alta marca. si eu am aceeasi problema. parca ar fierbe. oricum sunt nasoale mai bine dai 50 -100 ron in plus si iei varta. dai un ban dar stai in fata

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Am strans capacele,am sa vad maine daca mai curge sau nu.
Bateria nu are rost sa o schimb(pe banii mei) pt. ca are inca garantie,si daca ar fi iesit deja din garantie as fi lasat o pana cand dadea semne de oboseala.
Cum am scris si mai sus am mai avut un pilot de 88ah si a tinut 4 ani si ceva....nu pe masina ci pe un utilaj agricol,zic eu ca 4 ani si ceva e bine.
Posibil ca astea fabricate mai recent is mai proaste....dar nici varta nu mai e ceea ce a fost.