4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > De ce trage putin dreapta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce trage putin dreapta?

salut am un opel astra g 2004. pe drum daca tin volanul drept se duce spre dreapta usurel in mers trebuie sa tin mereu volanul un pic spre stanga ca sa mearga masina norlam drept ... am facut unghiul .. de ce?
A intrebat aim (440 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani Ar putea sa fie presiunea in pneul din dreapta fata< mai mica decat cel de pe stanga fata.

Cauciucurile sa fie puse corect, adica, cu sensul de rotatie corect.
Mai trebuie verificat bucse, bara stabilizatoare etc. du-te la un service.

Daca nu scapi nici atunci, e posibil ca masina sa fi fost busita si sa se fi strambat putin sasiul si de aceea trage dreapta.
+1 vot
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani cum a spus colegul dar daca toate sunt in regula insemana ca unghiul nu e facut corespunzator.sau ai schimbat vre-un pivot si sa modificat unghiule de rulaj ..mai poti incerca refacerea unghiului la un alt service
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Daca ai fost de curand undeva sa-ti faci unghiul de fuga si esti sigur ca este ok, este foarte posibil ca cei de acolo sa nu fi tinut cont de pozitia volanului. Eu dupa 3 "unghiuri" facute, m-am enervat si am scos volanul, punandu-l in pozitia corecta, desi este riscant la capitotul ASR. Daca esti interesat de aceasta ultima solutie, iti pot prezenta niste mici detalii care te vor ajuta.