4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > salut, stie cineva cum se schi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Salut, stie cineva cum se schimba placutele de frana spate la un passat b6

am incercat sa le schimb dar nu am putut sa imping pistonasele desi am folosi o presa speciala , cred ca toata problema este la frana de mana care este electrica si nu stiu cum se impinge inapoi.  rog cine a mai schimbat sa ma ajute si pe mine. multumesc..:)
A intrebat alex_8131 (150 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat neacostica74 (320 puncte) acum 12 ani cum ai impins pana la urma pistonasele?? am vrut sa schimb si eu dar cand mi-am dat seama ca trebuie sa imping pistonasu am renuntat le schimb in service oare cat costa

2 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani

editat de turbojack acum 12 ani

Retragerea pistonaselor se face cu tester de diagnoza (vagcom sau VAS).Procedura tine strict de aria profesional (nu poate fi dezvaluita aici) care facuta gresit necesita remediere in reprezentanta.
Orice alta metoda distruge etrierele.
+1 vot
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Ce vrea turbojack sa spuna este ca ai nevoie de un laptop si softul aferent(ar fi bine sa iti cumperi asa ceva,este in jur de 150 ron pentru home use,in plus te vei putea juca cu diferite caracteristici si setari ale masinii tale).Daca ai asa ceva le poti schimba in curte,in timp ce bei o bere.Ar fi bine sa citesti si manualul de reparatii corespunzator modelului tau de autoturism pentru a evita eventualele stricaciuni pe viitor datorate lipsei de informare si de know-how.Succes

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Si toate astea cu specificatia ca se fac pe propria raspundere.
A comentat tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani AAA,evident tocmai de aceea l-am indrumat pe colegul nostru sa lectureze.Funny ar fi schimbarea limbii in chineza:)))Deci,cum spune turbojack,pe propria raspundere:)