4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Anvelopele de iarna mai sunt o...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Anvelopele de iarna mai sunt obligatorii dupa 1 martie chiar daca mai e zapada?

Nu mi-am cumparat anvelope de iarna pentru ca am invetit in alte lucruri dar daca sunt dupa 1 martie conditiile cum sunt azi 24 feb 2012 pot sa merg cu masina cu anvelope de vara. De exemplu bulevardele sunt curate dar strada unde parchez eu masina are foarte multa gheata pe ea. E exact cum s-a spus de 1 noiembrie ca anvelopele de iarna sunt obligatorii doar pe zapada indiferent de perioada?
A intrebat oimz.e30 (440 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Poti sa mergi linistit cu anvelope de iarna atata timp cat astfaltul este curatat si nu este inghetat. Mare atentine seara la lasarea intunericului, deoarece astfaltul fiind umed peste zi se poate transforma in oglinda !
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani Actul normativ prevede ca este considerata contraventie "conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara ca acesta sa fie dotat cu anvelope de iarna",cred ca pana la urma este vorba de noroc,in sectiunea de drum unde spui u ca este gheatza daca u accidentezi pe cineva sigur iei amenda si va fi vina ta chiar dak el a intrat in tine,comform legii,dar daca esti cu masina pe bulevard nu cred ca iti va zice nimeni nimic atata vreme cat acesta este dezapezit!