4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > ce sa fac sa-mi recalculeze su...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce sa fac sa-mi recalculeze suma, pe care o primesc de la asigurare in cazul repararii in regie proprie a masinii

Am avut o tamponare cu o duba in urma cu 2 saptamani, soferul vinovat fiind cel cu duba, am facut constatarea amiabila si am ales sa-mi repar masina in regie proprie, dupa 2 saptamani de asteptari si de umblat la asigurari, mi-au comunicat ca valoarea pe care o primesc e de 420 ron. Avariile pe care le-am avut: capota spata lovita, deformata, placa de metal din spatele barei lovita, ochelari stop dreapta-stanga, si toate acestea au trebuit revopsite. In dosarul de dauna a fost pus aprox. 6 ore de lucru. Mi se pare insuficienta suma pentru reparatia masinii.

Cei de la firma de asigurari ( euroins) mi-au spus ca daca nu sunt multumit, pot sa mai scoata un 20% cu acordul sefului lor.Este vreun mod pentru a recalcula suma sau raman eu pagubas.

ceva sfaturi? ce sa fac?
A intrebat MS89SGA (1,330 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani la suma pe care ti'o dau ei inseamna ca au scazut la greu uzura masinii ... nr de km parcursi  si vechimea ei . si in cazul reparatiei in regie proprie trebuie sa te duci la un service sa iti faca un deviz de unde sa reiasa cheltuielile afrente reparatiei care costa in jur de 200 lei. am fost si eu pus intr'o situatie ca si a ta in urma cu 3 ani  unde aveam de ales sa repar in service sau in regie proprie si imi dadea suma de 12500 ron pentru reparatie. dar in ambele cazuri ma puneau sa fac un deviz sa vada si ei cam in ce suma se incadreaza reparatia. atunci am facut o mare greseala ca am ales calea servicelui care a facut o treaba de kkt (reprezentanta kia din ploiesti care se numeste NEOSERV ...nu va sfatuiesc sa va lasati masinule acolo la reparat) si unde reparatia a costat cu 500 lei mai mult dar printr'un tel catre vinovat a platit el ce depasea peste asigurare. iti urez bafta si sper sa te intelegi cu vinovatul sa iti plateasca el ce depaseste .
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Poti face in vreun fel dovada ca ce ai cheltuit tu cu reparatiile depaseste suma pre care ti-au stabilit-o ei? Daca da, esti fericit, ca ii poti ameninta cu instanta. Daca nu, negociaza cu ei pentru aia 20% si incearca sa iti scoti diferenta ce la cel care te-a pupat, cum a zis si vyrus_20 .
Oricum, e foarte greu sa scoti bani de la societatile de asigurari.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Odata semnat acceptul de plata,el are valoare definitiva neatacabila.
Inainte de astfel de intelegeri,faceti la orice service un antecalcul deviz reparatii.