4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > este posibil sa am probleme '?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este posibil sa am probleme '?

buna, am cumparat o masina din italia,am inscris.o in romania ,si  ma m intors cu masina in italia unde circul cu ea de o luna,masina inca nefiind radiata din italia.Este posibil sa am probleme daca ma opresc  autoritatile italiene'?Este inscrisa pe alcineva si am procura notariala.
A intrebat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani pai cum ai putut-o tu inscrie in romania dak nu era radiata din italia?
acum ce numere ai pe masina ro sau italiene?

Comentarii:

A comentat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani Se poate inmatricula  in romania o masina cu nr. italiene fara a fi radiata inainte din italia.iti spun SIGUR pt. ca am inmatriculat eu acum o luna.Am scris destul de clar mai sus ,masina AM INSCRIS.O in romania ,deci are nr. romanesti ,desi inca nu este radiata din italia,find inmatriculata momentan , in 2 tari, italia si romania.Nu se radiaza automat din italia trebuie sa o radiez eu ,vroiam sa stiu daca pot avea probleme ,daca mai circul un timp cu   masina in italia , pina o radiez.
–1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani cand ai inscris-o in Romania se radiaza din oficiu din italia....bafta!
0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Salut!
Imi poti explica si mie, cum e posibil ca o masina sa fie inmatriculata in 2 tari?
Poti sa o inmatriculezi pe mai multe tari?Pe toata Europa? :))

Comentarii:

A comentat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani am inmatriculat in 2009  in romania o masina de italia , cind ma m intors in italia am fost la A.C.I .si am predat placutele de inmatriculare italiene,am platit 70e si mi au radiato.daca nu o radiam ,imi venea de platit taxele in contiunoare, asta pot sa ti spun sigur,sper ca ai inteles , poate acum se radiaza din oficiu.
A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Prietene, faci o mica confuzie.Tu in Italia ti-ai scos masina de la impozit (nu-i asa?).Daca ai inmatriculat-o in Romania, deci ai carte si talon, implicit si numere romanesti, nu mai are cum sa fie inmatriculata si in Italia.Inteleg ca urmeaza sa predai numerele si sa o scoti de la impozit.Nu vad de ce ar avea politia treaba cu tine.
A comentat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani cea ce scriu aici ,e din propria experienta ,adica ma m lovit de problemele astea,dar pt. uni de aici , e mai greu sa inteleaga , si mai usor sa faca mistouri.
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani In Italia s-a radiat deja, in momentul in care ai inscris-o pe Romania.

Comentarii:

A comentat monicamamaita (100 puncte) acum 9 ani eu am avut aceeasi problema,acum 1an mi-au sechestrat masina in italia ca era inscrisa pe romania ,si nu era radiata din italia,deoarece la inscriere in romania mi-au spus ca radierea se face automat in italia.mi-au luat masina,certificatul de inmatriculare,amenda pe loc de 700 eur.