4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > este vre-o problema?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este vre-o problema?

buna tuturor!...am cumparat in august un vw bora din italia,insa din cauza "domnilor" din guvern,bugetul familiei nu-mi permite acum sa platesc taxa de mediu,(trebuie sa-mi hranesc prima data copiii,apoi pe politicienii de lux din romania).intrebare? cat pot sa tin masina neinscrisa,in momentul de fata ea fiind in garaj fara numere,nu am scos nici un rand de nr rosii,asteptand sa gasesc undeva vre-o 1500 de euro,suma totala cu service si taxa de mediu plus asigurari etc,deci cat pot sa o tin asa sub forma de bibelou?
A intrebat smixi 11 (1,170 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat freku (1,040 puncte) acum 10 ani o poti inmatricula pe Bulgaria....

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns ady_mihu99 (1,270 puncte) acum 10 ani Poti sa o tii in garaj cat vrei tu daca nu circuli cu ea, sau ai posibilitatea de 3x nr rosii valabile fiecare 30 de zile.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani exact cum spune ady ,o poti tine in garaj pana faci rost de banii sau ii scoti cele 3 randuri de nr rosii ,bft

Comentarii:

A comentat smixi 11 (1,170 puncte) acum 10 ani multumesc de raspunsuri baieti.....pe bulgaria nu o inmatriculez,sper sa castig la loto,ori vreo mostenire.....mai stii?...fac haz de necaz,o seara buna
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani O poti tine in garaj pana faci rost de bani
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani masina nefolosita  intampina probleme mult mai dese !!!!!!!

Comentarii:

A comentat smixi 11 (1,170 puncte) acum 10 ani stiu! sunt total deacord cu tine,insa momentan e singura solutie,in garaj sub forma de bibelou,nu as vinde-o,merge  exceptional,sper sa fac rost de bani de taxa in curand,ori mai stii pica guvernul,ori cade palatul parlamentului pe ei ,si ne vor guverna nemtii!!!
0 voturi
A raspuns vicu (1,270 puncte) acum 10 ani Asa cum ti-au raspuns si ceilalti, cea mai buna varianta este sa pui numere rosii (nu sa o tii in garaj, pentru ca altfel..ma rog, stii). Deci, te duci la politie, platesti vreo 40 si ceva de lei si iei numere rosii. Cand ajungi la RAR pentru inmatriculare, sa fii pregatit si de alte taxe; dupa ce ajungi la RAR sa vada aia ca nu e furata, bla bla bla, iti dau cartea masinii, dupa trebuie sa platesti taxa de timbru; pe-asta o stii ca e 1500 sau afli sigur cat e cu calculatorul de la ANAF: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsitentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2013.html Trebuie inchei un RCA, fara de care, evident, nu poti circula: http://www.rca-ieftin-online.ro/rca-ieftin.php Este un calculator moca, iti da variante de la mai multi asiguratori, eu de la ei am luat si polita; a fost super ok ca a venit acasa, fara costuri de livrare. Daca iesi din afara orasului cu masina, ai nevoie si de rovinieta. Deci, cum ai spus si tu, guvernul ne-a umplut de bucurii, dar asta e situatia. Bafta!
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani 3xnr. rosii, mai exact 3 luni.

Ma gandesc ca e diesel.
Daca nu iti permiti, de ce nu ti-ai luat un benzinar ? Din 08.2000 sunt euro 4 cele de 1.6-1.8.
Si la ele taxa nu este mai mult de 300-400 euro MAXIM !!!

Ce-i drept, diesel e diesel si la consum si la tot, insa daca nu iti permiti, asta e, un benzinar.
Eu spun sa o vinzi, pui o diferenta de care dispui si poate cu noroc gasesti ceva inmatriculat RO, una buna.
Si........ sincer......... lasa BORA, e mai scumpa la piese decat passatul de exemplu` si nu se compara niciodata passat cu bora. Bora este sub passat si la comfort si la fiabilitate.......... etc.