4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Pot sa schimb jantele daca mas...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Pot sa schimb jantele daca masina e inmatriculata in Germania ?

Problema e urmatoarea , am gasit un Volvo s80 in Germania si am o cunostinta acolo de incredere care o sa tina masina pe numele lui ... circula de multi ani si fara incidente deci asigurarea e mai mica , masina are TUV toate inregula ... eu pot sa schimb jantele cand ajung in Romania fara sa mai trebuiasca sa ma duc iara la ei sa fie omologate ? ce se poate intampla daca ma opreste garcea ? am gasit firme in Buc care imi pot da un certificat Tuv sau ceva de genu ... e bun de ceva ?
A intrebat s80 (210 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani a jante si anvelope nu te poate verifica decat ARR .....dar se pot omologa in GERMANIA si iti va fi trecuta in BRIEFUL mic ....de fapt acolo se trece si toba finala dupe masina....pana si colantul dupe oglinzi !!!
+1 vot
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani certficat TUV eliberat la noi este egal cu zero!!! poti pune ce roti vrei insa totusi poti sa tii cont si de ce scrie in carte ... la noi nu te opresc decat daca le sare prea mult in ochi ... la dacii era cum era cu rotile de aro 10 ca se vedea insa la astea straine acum nu prea mia stie garcea ce si cum ... si plus ca fara ARR nu are dreptul sa iti ceara cartea sa verifice dimensiunile... deci trage singur concluzii
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani in primu rand te opreste rar-ul nu arr ,si iti poate lua talonu si rutiera pentru roti daca sunt mai mari decat ai tu in acte,daca nu vrei sa te risti ai doua variante faci rost de niste roti provizoriu la aceleasi dimensiuni care vrei sa le pui si te duci sa le omologheze dupa care ti le pui pe ale tale si iti iei ce jante vrei,sau gasesti vreo modalitate sa stergi scrisu dupa cauciucuri :)
–1 vot
A raspuns wolswagen (4,580 puncte) acum 11 ani merg puse dar sa fie aceeasi marima ca si cea din talon iar cu omologarea nu le mai omologheaza nimeni ce e de tuning in RO
0 voturi
A raspuns s80 (210 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru raspunsuri .

pana la urma o sa merg cu jentile de tabla+capace pana la urmatorul TUV cand o sa ma duc sa-l fac si atunci i pun si jante de 18-20.Multumesc inca odata.