4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > S-a adoptat legea cu masinile ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

S-a adoptat legea cu masinile inmatriculate in afara tarii sau nu?(cea cu 90 de zile)

Si daca da care ar fi portita? ca banuiesc ca are ea o portita de scapare.... (Stiu ca multi nu suporta masinile inmatriculate pe Bg (nici eu nu le suport pe cele conduse de tigani) dar tara ne-a facut in asa fel incat sa nu avem o alta alternativa) va rog nu sariti pe mine ca sunt cocalar daca am masina inscrisa pe bg sau ca am vreo vechitura.... dar pur si simplu nu imi permit sa achit o taxa de 1900 de euro pentru un opel vectra din 2002 cumparat din germania cu 2200 de euro. si asa de abi am reusit sa strang banutii astia.
A intrebat Kiducafe (310 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto

editat de Kiducafe acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Art. 74 din codul rutier - (4) Autovehiculele si remorcile înmatriculate în alte state, detinute de persoane care au sediul sau domiciliul în România, pot fi conduse pe drumurile publice pe o perioada de maximum 90 de zile de la introducerea acestora în tara, daca sunt asigurate pentru cazurile de raspundere civila ca urmare a pagubelor produse prin accidente de circulatie.
 Treaba cu 90 de zile nu mai functioneaza din anul 2003!!! de atunci nu se mai trecea masina in pasaport,deci nu aveau cum sa dovedeasca de cat timp e masina in rromanica!
De cand cu integrarea in UE treaba nu mai tine deloc. Oriunde in Europa circuli cu ce masina vrei atat timp cat ai asigurare valabila.
Salut

Comentarii:

A comentat Kiducafe (310 puncte) acum 12 ani da asta stiam si eu :D dar mai nou la tv arata ca vor sa faca ceva de genu din nou, pentru ca cica ar fi statul bulgar in pierdere din cauza asigurarilor.... oricum merci de raspuns.
+2 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Stai sa vezi, ca astia s-au pus pe modificat coduri, au inceput cu civilul, urmeaza penalul si procedurile. Sigur se iau si de rutier, iar problema cu auto inmatriculate in alta parte ii racaie rau. In loc sa reduca costurile de inmatriculare ca sa nu trebuiasca sa ne ascundem pe dupa deget, e mai simplu sa modifice codul rutier. Plus ca asta ii face si sa para ocupati.