4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Si totusi. Ce facem cu anvelop...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Si totusi. Ce facem cu anvelopele de iarna?

Buna ziua tuturor. Cum nu prea am circulat pe zapada anul acesta si nici in toamna trecuta, nu am intampinat probleme cu garda in legatura cu anvelopele de iarna. Maine trebuie sigur sa ies la drum lung, am anvelope M&S  doar ca sunt cam roase, nu sunt noi dar nici nu vezi prin ele. sa zicem 1/4-1/2 de moneda 50 bani, intrebarea mea este ce sanse sunt sa o patesc, si cum as putea fenta in caz de ... Am auzit ca, ca sa iti ia certifictul ar trebui ca rutiera sa fie insotita de un reprezentant R.A.R. care sa masoare santurile. La anvelope noi nu-mi sta gandu', intrucat curand voi plecasi nu vad rostul. Multumesc.

A intrebat MARK_ONE (1,650 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Majoritatea anvelopelor au martori de uzura, niste proeminente (linii transversale) in santurile de pe banda de rulare, sub nivelul profilului. In principiu, daca ai ajuns la ei, guma e gata, daca nu, nu.
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu stiu de unde aveti placa asta cum ca militia nu iti poate lua talonul din cauza gumelor decat cu rarul de fata. e o prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aveti grija!
ai auzit prost treaba asta si cei care o zis ar trebui sa se informeze inainte!
ps: scuze de aciditate
+2 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani in primul rand trebuie sa fie zapada pe jos sau polei ca sa ai probleme cu politia , mai importand decat uzura lor este dimensiunea pneurilor sa fie ce este si in talon , daca scrie pe ele m&s nu ai probleme , daca sunt 1/2 sau chiar si 1/4 din moneda eu nu pot decat sa ti urez drum bun!!!