4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > ALFA ROMEO > butelie gaz(gpl)?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Butelie gaz(gpl)?

salut am cumparat o masina de curand care are si instalatie gpl!cand am cumparat-o baiatul mi-a spus ca a pierdut reductia de alimentare si a mai putut sa bage gaz in ea sa mi-o probeze,si mi-a spus sa fac o reductie la strung ca nu se potriveste nimi una!am fost la un service autorizat de instalatii gpl si baietii mi-au spus ca trebuie sa-mi schimbe toata priza de alimentare(120 ron),iar unul dintre ei s-a uitat la butelie si mi-a spus ca degeaba imi schimba priza de alimentare ca nu pot sa alimentez cu gpl din tara pt ca scrie pe butelie (27 BAR)si ei nu poate sa imi bage gaz cu 27 de BAR ei au maxim cu 15 BAR.mi-au spus ca in cazul asta trebuie sa-mi ia instalatia de la 0!!este posibil asa ceva??a spus ca doat in strainatate pot alimenta cu 27 BAR!eu cred ca 27 de BAT este max suportat de butelie nuj abar nu am!!si in cazul acesta trebuie loata instalatia de la 0,sau schimb doar butelia??HELP!!!!Multumesc!

A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani in categoria ALFA ROMEO
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Sincer unchiul meu care face TAXI are butelie la fel de 27 BAR si alimenteaza non stop de la lukoil, rompetrol din RO si ..... no problem.
0 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 10 ani Cere parerea de la mai multe ateliere,abia dupa aceea poti trage o concluzie.

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani am fost la 4 ateliere,2 mi-au spus ca merge,2 au spus ca nu merge!!pana nu verific sa vad daca intra gaz in ea nu am de unde sa stiu!!
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani dute la unul din cele 2 atelere care ti-au spus ca merge,intre timp mai care pareri si la alte ateliere