4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Ford Mondeo Mk3 vs. B.M.W...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ford Mondeo Mk3 vs. B.M.W. e46

Ce alegeti ?
A intrebat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani as alege bmw chiar daca mk3 se gaseste mai greu e mai unicat ca sa zic asa bmw mi se pare mult mai frumos mult mai brutal si mult mai scump:)).....Salut!
0 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani As vrea totusi niste pareri care sa aiba atasate motive pentru care ar alege/n-ar alege o masina ( parti bune / proaste )
Cum e cu confortul la e46 vizavi de mondeo 3 ?

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani nu am condus niciuna dar am mers in ea,fordul e mult mai spatios si confortabil pe cand bmw nu mi-a placut de nici o culoare sta foarte prost in curbe mi sa parut ca se inclina toata,eram in spate si ma arunca dintr-o parte in alta ca pe o minge la confort chiar nu mi-a placut de nici o culoare iar suspensiile mi se par ineficiente toate gropile le-am simtit pana in maduva oaselor si nu avea suspensie sport era un 320D 136cp iar la caii care ii are a 1 a si a 2a rupe dar de acolo in sus mi se pare foarte slaba.Acum fiecare cu gusturile lor....sper ca ti-am putut fi de folos
A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Multumesc pentru punctul de vedere. :)
Detin un mondeo mk3 si sunt foarte multumit de tot ce poate (parca parca cel de 1.8 benzina mi se pare putin submotorizat la cat de balenuta e masina) in rest e mai mult decat ok... Voiam sa aflu mai multe despre e46 pentru ca vreau sa-mi fac o imagine de ansamblu pentru o viitoare investitie. Desi sunt adeptul masinilor mari recunosc ca e46 mi-a facut din ochi. N-am avut ocazia sa stau in spatele volanului vreuneia, de aia doresc cat mai multe pareri.
+5 voturi
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani Eu am avut mk3 si am fost foarte multumit de ea, mai ales la consum ca era 1.9 tdci, si e mult mai spatioasa, si plus de alta ai tractiunea fata, iarna nu o sa faci cerculete cand vrei sa pleci cu ea de pe loc.
(parerea mea, deci fanii bmw nu ma injurati)

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani o sa te injure stai linistit e moda cu pisicutzele pe bulgaria:))
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani sa nu ma inteleaga gresit, am condus cateva zile un bmw316 e 36 si a fost super tare, imi plac bmw dar nu ca masina de zi cu zi .
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani mor cand ii vad ca nu au ce manca vorba aia si se duc dincolo isi ia o troaca la 1000euro max mai baga 2-300euro in inmatriculare si gata sunt smardoi ca au masina smechera:|daca ii intrebi de masina au iti raspund asa cu nasu pe sus BMW FRATE parca iti luasi bentley cu banii jos chiar nui inteleg.Am mers cu unu troncanea toata ma durea **** cand am coborat.
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani :)))), ala de l-am condus eu era in stare buna, parca 2000 a dat pe el, era foarte intretinuta masina si mie mi-a placut mult, dar nu mi-a placut consumul :))
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani As alege BMW e46, pentru rezistenta si motor, dar as alege ford mondeo daca nu as trage de el toata ziua colo si colo, la consum sta foarte bine ( cele diesel ) si faptul ca este mult mai spatioasa si mai confortabila.
Salut
:)

Comentarii:

A comentat cypryanutzu_cyf (1,550 puncte) acum 12 ani sincer te contrazic eu as face invers,am avut un mk3 2002tdci 130cp l/am luat cu 85mii km reali si in 9 luni vreo 40mii km am facut fara nici un ban bagat in el,stabilitate buna,consum undeva pe la 8-9 in oras,in afara 6 mers constant peste 140,la cel pe care l-am avut primele trepte nu mi-se pareau bune(1,2-pierdeau cva putere)este singura masina care am avut-o,pe la de la 120 cu a 5-a iti facea placere sa apesi pedala sa simti cum te impinge in scaunel,si sa abordezi pante mari fara sa iti moara vreun cal cand vede un deal:))) l-am dat,am o honda,dar strang bani sa imi iau alt ford mondeo(cel nou),care cred ca nu dezamageste
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Te cred :) .... si eu am avut ford mondeo 2002 2.0 diesel si mergea chiar foarte bine, am avut stabilitate, confort, dar ca si rezistenta si la motor as alege bmw-ul, deoarece am condus un e46 320d din 2001 si avea un + la destule. La cum ma simteam cand conduceam, la cutie, la stabilitate.
Nu pot sa zic ca este o masina rea ford mondeo : raport pret-calitate este foarte buna.
.
Salut
:)
.
0 voturi
A raspuns cypryanutzu_cyf (1,550 puncte) acum 12 ani mie unul imi plac mult masinile bmw cel putin seria 3 care e mai accesibila sh:)))))) dar am o mareeeee frica de tractiunea spate(am derapat cu tractiune fata si ma bucur ca am scapat viu si cu bmw am mers iarna)imi place si pozitia la volan,multe altele dar mai bn alta marca si cu sanse de supravietuire mai multe:)))))))