4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Bmw x5 e53 3.0d manual, cat co...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Bmw x5 e53 3.0d manual, cat costa impozitul si ce consum are?

A intrebat romicavanos (2,940 puncte) acum 8 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns bmwull (8,530 puncte) acum 8 ani impozit 3000 lei ,+,- ,si consum un 11 %ex, si 13urban si conteaza talpa, asa are un prieten de al meu,,dar ma gandesc ca daca vrei sa iei nu il cumperi sa consume putin sau sa ai impozit mic, salut si bafta
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 8 ani Fara suparare colegu` @bmwull, dar impozitul e 2200-2300 ron/an, iar consumul scoti si 7, 7.5% extraurban la un 110-120km/h mers normal. Urban, intre 12-14% mers normal, depinde de trafic, ora, noapte/zi, vara/iarna. Iarnaaaa, posibil sa sara de 14, undeva la 15%. Am avut aceeasi motorizare pe seria 5, e60, dar este mai usoara si imi lua 12-13% iarna. Clar X5 va lua undeva la 14-15%.

Comentarii:

A comentat menaraku18 (100 puncte) acum 7 ani Leee mama..2000lei impozit? Statul ne jagmaneste din toate direectiile..pe vremea regilor erau biruri acum se numesc altfel cu acelasi interes..taxe si impozite..eu as da in judecata statul..ce produce masina mea sa platec asa impozit nu e duba in morti mami lor..nu mai e mult si o sa se impoziteze si aerul!!!
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 8 ani Daca ai bani de x5 , nu stiu pentru ce mai intrebi de consum si impozit , impozitul este de la 2160 lei pana la 2505lei . Depinde de judet

Comentarii:

A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani Daca te uiti la posturile lui anterioare,nu exista utilaj bavarez de care sa nu fii intrebat cate o idiotenie pe care o gaseste la primul search pe google.....Nu stiu de ce va mai obositi sa-i raspundeti.
A comentat aly_boss88 (100 puncte) acum 6 ani Raspunsul romanului fudul,ai X5,trebuie sa consume cisterne....
Bai pulica,oamenii cu bani de pe afara merg pe GPL pe masini de sute de cai,stii de ce? Pentru ca sunt destepti si nu vad rostul unei cheltuieli aiurea.
Marsi!
–2 voturi
A raspuns romicavanos (2,940 puncte) acum 8 ani untergraben, nu ma zgarcesc la bani dar nu am avut nici-o data un SUV si dc sa nu stiu cat consuma sau ce taxe se platesc?.Mai bn tac din gura destept decat sa vb mult si prost ca altii.
si trb sa se trezeasca unu" ca tine sa zica cateceva....
Daca eram in locul tau imi dadeam delete la cont, de pe acest site.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile acordate!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 8 ani Salut!
Clasicul interogatoriu:cai putere,consum,taxe,restu' e smachereala.
De mentionat ca e o masina premium care are ceva ani si cand incepe cate ceva sa plece si se mai adauga altceva pentru reparatii va trebui sa vinzi cealalta masina pentru a repara?Nu e doar asigurare si taxe,ia in calcul si reparatiile eventuale.Chiar daca benve e cool,eu iti recomand un suv decent si pe care sa il poti mentine cum trebuie.
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani Da stiu ca nu te zgarcesti de aia toate intrebarile tale incep cu cat ma costa,mai trebuie sa platesc,cat e taxa...etc.
    Ai auzit cumva de google?sau cumva pagina de pornire a navigatorului tau este 4tuning.ro?Hai sa-ti explic eu,pe Google gasesti raspunsul la absolut toate intrebarile tale "istete",chiar detaliate si dezbatute nu ce iti raspund baietii pe aici.Ma rog,aproape toate...ma indoiesc ca la intrebarea de ce nu a produs bmw masini diesel pe nu stiu ce serie sau de ce  nu se numeste 319i  vei gasi raspuns.Cum ma sa intrebi asa ceva??! hahahahaa...Eu zic sa faci o scrisoare recomandata catre BMW in care sa ceri nota explicativa =))))))))))
    Cati ani ani ma baiatule?15-16?Te plictisesti rau asa-i?
    Chiar nu ma pot abtine sa-mi bat joc de tine