4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > "Bucsaraie" pentru BMW E36!Ce ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

"Bucsaraie" pentru BMW E36!Ce trebuie sa schimb??

Buna ziua!! Vreau sa-mi comand toata bucsaraia fata de pe net. insa nu stiu ce ar trebuii sa comand! Stie cineva detaliat in ce consta bucsaraia la E36?

Adica : pivoti ,bieleta antiruliu(atat stiu din auzite) etc.
A intrebat Andreas.eas.bmw (860 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani decat sa arunci cu banii, mai bne mergi si da 20-30lei si fa o constatare la buscaraie, asa vei stie exact ce trebuie sa schimbi!

Comentarii:

A comentat Andreas.eas.bmw (860 puncte) acum 11 ani E o idee buna, insa pe mine nu ma intereseaza sa schimb doar ce trebuie sachimbat,eu vreau sa schimb tot.

Multumesc!!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani in acest caz mergi la un magazin de piese auto si iti iei tot dupa catalog.iti spun ei exact, dc tot schimbi toata articulatia schimba si amortizoarele+flanse(vezi si ce a scris moldoveanul xox, sunt cam toate)
A comentat bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani kenel scuze ca iti spun nu am inteles ce ai vrut sa zici cu'moldoveanul xox' ?.......salut
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani in spirit de gluma ca ai pus" bc-16-xox"=bacau=moldova.....de asta am zis asa.nu te supara ca si nevasta-mea ii de la bc:P.inca o data in spirit de gluma!

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani poti skimba:pivoti ,capete de bara,bielete antiruliu,bucsi bascule, rulmenti,eyc cam astea ar fi in mare    salut

Alte raspunsuri: (3)

+2 voturi
A raspuns sergiu_88 (7,680 puncte) acum 11 ani la e36 nu sunt multe de schimbat, trebuie sa schimbi bratele cu totul pentru ca pivotii se scot foarte greu, la e36 majoritatea bate si caseta de directie ca sa verifici asta pune pe cineva sa miste de volan stanga dreapta cu motorul oprit si asculta jos la caseta sa vezi daca se aude ceva sau daca se vede vreun joc si verifica si bieletele antiruliu

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani bascule+bucsi bascule+ capete de bara+ bielete de directie+bielete antiruliu+bucsi bara stabilizatoare+ flanse amortizoare!!
0 voturi
A raspuns ANDREIUTZ (870 puncte) acum 11 ani Parerea mea este ca trebuie sa schimbi doar ce e stricat, dar in prealabil mergi la o constatare. E foarte important si mai ales nu cheltui bani pe piese care nu trebuiesc inlocuite!!