4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > ce pareri aveti de sol curatat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce pareri aveti de sol curatat motoru exterior.silnikow imi puteti spune ?are rost sau nu?

A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani ai si ulei ars pe motor??? sau ai doar praf?
vorbesti despre engine cleaner sau pro engine cleaner?

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani si ulei si mizerie si as vrea sa o curat putin pe solutie scrie silnikow asa scrie da dupa cum am auzit poate afecta furtune si fiere si dupa ce fac cu el trebe spalat cu apa ce sa fac mi ferica de fise si etc? ii o pompita de 800ml ce sa fac,,la utilizare imi scrie am tradus ii in poloneza da nu imi da traducere intaleasa bag picioru in ea
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani aceasta solutie este doar pentru degresat-curatat. Dupa ce ai aplicat-o, agit-o putin cu o pensula(pentru a ajunge in toate colturile), si dupa aceea las-o sa actioneze 2-5 minute (in functie de cata mizerie ai depusa pe motor) dupa care clateste bine cu apa. Ai grija la contacte, cutia de sigurante, ECU, pompa de injectie, pompa servo (nu are nimic daca ajunge apa pe alternator, dar ar fi bine totusi sa-l protejezi si pe el). Poti izola contactele cu o bucata de folie de aluminiu sau plastic (folie de impachetat), deoarece acestea raman modelate asa cum le pui tu. Nu da cu jet puternic de apa direct pe motor. Dupa ce ai clatit motorul de solutia de curatat, sterge apa cu o carpa absorbanta (sau mai multe) si dupa ce s-a uscat tot aplica o solutie de protectie pentru plastic (insa nu in exces). dupa ce ai aplicat solutia de protectie (e buna si dinaia de sters praful dar cu cat mai putina ceara), las-o 1 minut, dupa care stergi surplusul cu o carpa moale si uscata.

Bafta!!!

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani salut imi spui ompic la un e36 92 ce ar trebui sa acoper sa nu am probleme dupa ce il spal,fiese motorasul pas cu pas,sigurantele si alternatoru mai este ceva? delcou?ceva
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani poti acoperi si rezervorul de lichid de frana, joja de ulei, insa nu uita : acopera tot ce inseamna contacte electrice si locurile unde crezi ca ai crapaturi in furtune sau cabluri. daca ajungi si la delcou sa-l izolezi de apa, e si mai bine.
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani imi spui ompic unde se afla delcou? poate o las balta ajuta cu ceva curatarea motorului?