4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Cum fac sami recuperez masina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum fac sami recuperez masina?

Sal baiati acum 3 ani am vandut o masina la un om din Bucuresti mia dat banii pe ea si eu iam dato asa pe ancredere vreo 3 zile pana miam scos fiscalu dar el nici an ziua de azi nu sia anmatriculat masina si mia dat si jum din bani.Stie cineva cum ami pot recupera masina daca se mai poate vreo relatie ceva cine are sau cine cunoaste cum as putea face?Problema este ca masina circula de 3 ani pe numele meu si nu este radiata.Va rog mult cine stie sa ma ajute.
A intrebat ionutcosmin99 (890 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 10 ani atat timp cat tu ti-as scos fiscalul orice amenda vine pe masina respectiva vei putea dovedi ca nu tu esti cel care o foloseste, cat despre suma daca nu ai un document care sa ateste faptul ca el tia platit doar jumatate nu ai ce face, ramai cu paguba.
+3 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Cine va pune sa dati masina pe jumate de pret ! asta e ramai cu paguba ,alta data sa te invetii minte ! NU SE FACE ASA !
0 voturi
A raspuns adryancrystyan (140 puncte) acum 10 ani Fiscalul a fost eliberat pe baza unui contract de vanzare cumparare. In momentul semnarii contractului ambele parti isi dau acordul ca s-au respectat termenii contractului, adica s-a predat masina, actele, cheile, etc si s-a primit suma de bani mentionata. In astfel de cazuri se face o hartie suplimentara prin care respectivul cumparator se angajeaza sa plateasca restul de bani in momentul primirii fiscalului. Din pacate in Romania, dupa ce s-a schimbat procedura veche cu prezentarea ambilor (vanzator si cumparator) la ghiseul politiei si masina era radiata efectiv, se poate circula fara probleme si fara fiscal. Si eu am vandut o masina in urma cu ceva ani si fostul proprietar nu a inscris-o, cu toate ca i-am dat fiscalul. Odata la 2-3 luni imi mai vine o amenda acasa...    Concret, nu prea ai ce face.